SPONSORERET indhold
Lammekoteletter med pesto
4 personer
Ingredienser
12 enkelte lammekoteletter, bestil dem hos slagteren
Marinade:
1 dl olivenolie
saften af 1 citron
2 finthakkede fed hvidløg
peber
Pesto:
1 bdt. frisk basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
50 g parmesanost
1 dl olivenolie
¾ tsk. salt
peber
Tilbehør:
blandet salat, citronskiver og brød
- Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og læg koteletterne heri. Lad den trække tildækket i køleskabet gerne natten over i hvert fald mindst 4 timer. Tag koteletterne op af marinaden, og grill dem over trækulsgrill eller steg dem på en pande. Kasser marinaden.
- Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det sammen, gerne til en lidt grov pesto. Kom 1 spsk. pesto på hver kotelet. Server resten af pestoen til.