SPONSORERET indhold
Mandelpandekager med æble
Pandekager til dessert! Prøv de søde mandelpandekager med æble, der serveres med ahornsirup.
4 personer
Ingredienser
225 g hvedemel
120 g mandelmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
125 g sukker
4 æg
3½ dl mandelmælk
olie til stegning
Topping:
2 æbler
25 g mandler
2 spsk. smør
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
2 tsk. vaniljesukker
Tilbehør:
ahornsirup
Sådan gør du
- Kom hvedemel, mandelmel, bagepulver, natron og sukker i en skål, og bland godt. Pisk æggene i sammen med mandelmælk.
- Opvarm en pande, og kom olie på efter behov. Kom ½ dl dej på panden pr. pandekage, og bag dem i 2-3 min. på hver side.
- Skyl æblerne, og skær dem i tern. Hak mandlerne groft. Smelt smør på en pande. Steg æbler og mandler sammen med krydderier i 4-5 min.
- Server pandekagerne med ahornsirup og stegte æbletern.