
Mazarintærte med hvid choko og bær - opskrift fra Hendes Verden
Mazarintærte med hvid choko og bær
Nyd den med en god kop te
plate
10 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
Mazarintærte med hvid choko og bær
400 g ren rå marcipan
150 g blødt smør
150 g sukker
korn af 1 stang vanilje
4 spsk. mælk
4 æg
120 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
Desuden:
150 g hvid chokolade
25 g smør
Pynt:
bær, f.eks. blåbær og hindbær
- Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan, vanilje og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i. Rør dejen sammen. Kom dejen i en smurt tærteform, 26 cm i diameter.
- Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min. Stik et spid i kagen, og se, om den er gennembagt, er der rå dej på, skal den have lidt længere. Afkøl kagen.
- Hak chokoladen, og smelt den sammen med smør i mikroovn eller over vandbad. Smør chokoladen over kagen. Lad det stivne i køleskab. Pynt med bær lige inden servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: Bageopskrifter
Få vores NYHEDSBREV: