Minikiksekage-sandwich
SPONSORERET indhold

Super nemme mini-kiksekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super fine små kiksekager med det lækreste chokoladefyld. Kiksekagerne er meget nemme at lave og kræver ikke de store forberedelser. En oplagt ting at lave sammen med ungerne i køkkenet!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
05. feb. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
24 stk.

Ingredienser

12 firkantede vaniljekiks
Chokoladefyld:
100 g mørk chokolade, ca. 60 % kakao
30 g lyse fudgekarameller eller ½ Daim-plade
1½ dl piskefløde
1 stor spsk. flydende honning
50 g smør

Sådan laver du mini-kiksekager

  1. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Bring piskefløden i kog sammen med smuldrede karameller og honning. Hæld først lidt af den kogende fløde over chokoladen, og rør i midten med en gaffel. Tilsæt resten af flødeblandingen lidt ad gangen. Tilsæt smør i små stykker. Pisk gerne blandingen igennem med en stavblender.
  2. Lad blandingen stå og hvile 4-5 timer ved stuetemperatur – ikke i køleskab. Fordel blandingen mellem kiksene 2 og 2.
  3. Skær hver kiks i 4, så du får i alt 24 små bidder.
  4. Der bliver noget chokoladefyld tilovers, som du kan bruge f.eks. i pandekager eller på ristet brød.

 

Anbefalet til dig