Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

kålsalat med sojabønner og chokolade
Foto: Mikkel Adsbøl

kålsalat med sojabønner og chokolade

Nem kålsalat

plate 1
printer Print

100 g spidskål i strimler
30 g sojabønner, frosne
15 g sukkerærter, delt på langs
100 g gulerod, skåret i skiver
1 spsk pistacienøddeolie
saft og skal fra ½ økologisk citron
friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, basilikum, koriander og dild
10 stk. mandler, evt. tørristede frysetørrede bær, f.eks. skovbær

Topping:
nigellafrø, tørristede på en pande
gojibær
sorte saltflager eller saltflager med citron
friske bær lidt mørk chokolade, hakket

Sådan gør du: Bland snittet kål, sojabønner, sukkerærter samt gulerodsstykker med pistacienøddeolie med citronsaft og citronskal. Pynt med friske urter, eller vend evt. en god håndfuld med ind i salaten. Det smager dejligt. Rist mandlerne på en tør pande. Pynt med toppings.

Din tallerken: Spis hele portionen. Tilføj 150 g kylling, kotelet, mørbrad eller 175 g mager fisk som torsk, tun, lange, kulmule.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund frokost og Frokost