kålsalat med sojabønner og chokolade
SPONSORERET indhold

Nem kålsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Alice Apel, Majbritt L. Engell & Susanne Knutzen Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
1

Ingredienser

100 g spidskål i strimler
30 g sojabønner, frosne
15 g sukkerærter, delt på langs
100 g gulerod, skåret i skiver
1 spsk pistacienøddeolie
saft og skal fra ½ økologisk citron
friske krydderurter, f.eks. bredbladet persille, basilikum, koriander og dild
10 stk. mandler, evt. tørristede frysetørrede bær, f.eks. skovbær

Topping:
nigellafrø, tørristede på en pande
gojibær
sorte saltflager eller saltflager med citron
friske bær lidt mørk chokolade, hakket

Sådan gør du: Bland snittet kål, sojabønner, sukkerærter samt gulerodsstykker med pistacienøddeolie med citronsaft og citronskal. Pynt med friske urter, eller vend evt. en god håndfuld med ind i salaten. Det smager dejligt. Rist mandlerne på en tør pande. Pynt med toppings.

Din tallerken: Spis hele portionen. Tilføj 150 g kylling, kotelet, mørbrad eller 175 g mager fisk som torsk, tun, lange, kulmule.