
SPONSORERET indhold
Nøddeboller
Et sødt mellemmåltid, der også kan bruges som fødselsdagsboller. Bollerne er både gluten- og mælkefrie.
8 stk.
Ingredienser
100 g nødder, f.eks. mandler, hassel-, cashew- eller valnødder
150 g kerner og frø, f.eks. hørfrø, solsikke- eller græskarkerner
2 æg
2 spsk kokosolie
1 spsk honning
1 tsk stødt kanel
skal fra 1 økologisk appelsin, revet
2 spsk god kakaopulver
Næringsindhold
-
Energi pr. person:240 Kcal
-
Fedt:60 %
-
Protein:19 %
-
Kulhydrat:21 %
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
- Hak nødderne groft, og bland dem med kerner, frø og de øvrige ingredienser. '
- Rør dejen godt sammen med en ske.
- Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 18-20 minutter.
Tip! Vil du gøre bollerne ekstra lækre, så tilsæt 50 g mørk, hakket chokolade.
Energi pr. bolle: 240 kcal, fedt 60%, protein 19%, kulhydrat 21%