boller med nødder og frø

Foto: Ditte Ingemann

boller med nødder og frø

Nøddeboller

Et sødt mellemmåltid, der også kan bruges som fødselsdagsboller. Bollerne er både gluten- og mælkefrie.

Et sødt mellemmåltid, der også kan bruges som fødselsdagsboller. Bollerne er både gluten- og mælkefrie.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 stk.
Ingredienser

100 g nødder, f.eks. mandler, hassel-, cashew- eller valnødder
150 g kerner og frø, f.eks. hørfrø, solsikke- eller græskarkerner
2 æg
2 spsk kokosolie
1 spsk honning
1 tsk stødt kanel
skal fra 1 økologisk appelsin, revet
2 spsk god kakaopulver

Energi pr. person:
240 Kcal
Fedt:
60 %
Protein:
19 %
Kulhydrat:
21 %

Sådan gør du:

  1.  Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
  2. Hak nødderne groft, og bland dem med kerner, frø og de øvrige ingredienser. '
  3. Rør dejen godt sammen med en ske.
  4. Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 18-20 minutter.

Tip! Vil du gøre bollerne ekstra lækre, så tilsæt 50 g mørk, hakket chokolade.

Energi pr. bolle: 240 kcal, fedt 60%, protein 19%, kulhydrat 21%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Boller, Brød, Ditte Ingemann, Sunde boller og Bageopskrifter