
Nye rødbeder med solbær
Nye rødbeder med solbær
Er du heldig at kunne få rødbeder i flere farver, så vælg dem endelig. Ellers er salaten også både smuk og skøn, med de velkendte røde beder.
Af Louisa Lorang
Ingredienser
Tilbehør til 2 personer
½ kg nye/små rødbeder
salt
2 spsk flydende honning
½ dl rødvinseddike
½ dl god olivenolie
2 spsk finthakket rødløg
2 dl solbær
Sådan laver du nye rødbeder med solbær:
Skrub rødbederne fri for jordrester, og kog dem møre i saltet vand. Ca. 30 min, alt efter størrelse.
Smut skindet af dem, og skær dem i mundrette stykker.
Rør honning med eddike, olivenolie og rødløg, og rør solbær i.
Vend de varme beder med dressingen, og smag til med salt og peber.
Servér lun eller kold.
Få vores NYHEDSBREV: