Sådan laver du nye rødbeder med solbær
SPONSORERET indhold

Nye rødbeder med solbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du heldig at kunne få rødbeder i flere farver, så vælg dem endelig. Ellers er salaten også både smuk og skøn, med de velkendte røde beder.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
29. jul. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 2 personer
½ kg nye/små rødbeder
salt
2 spsk flydende honning
½ dl rødvinseddike
½ dl god olivenolie
2 spsk finthakket rødløg
2 dl solbær

Sådan laver du nye rødbeder med solbær:

Skrub rødbederne fri for jordrester, og kog dem møre i saltet vand. Ca. 30 min, alt efter størrelse.

Smut skindet af dem, og skær dem i mundrette stykker.

Rør honning med eddike, olivenolie og rødløg, og rør solbær i.

Vend de varme beder med dressingen, og smag til med salt og peber.

Servér lun eller kold.