One pot bolognese
Foto: Thomas Hergaard Børnefamiliens hofret kan sagtens laves som one pot... Og det bliver den bestemt ikke ringere af!

One pot bolognese

One pot pasta med kødsovs

Hold hverdagsmaden enkel og nem med det, der på engelsk kaldes One pot cooking – det hele i én gryde. Her får du opskriften på en nem bolognese eller pasta med kødsovs, som du kan lave i en og samme gryde. Det er hurtig, nem og lækker aftensmad, som alle godt kan lide. Supplér eventuelt med lidt brød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Tilberedelsestid: 30 minutter
cooking Arbejdstid: 20 minutter
totaltime Total: 50 minutter
plate 2 Person(er)

Det skal du bruge:

  • 200 g hakket oksekød
  • ½ spsk olie
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
  • 1-2 gulerødder (fintsnittet)
  • 1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
  • 2½ dl bouillon eller vand
  • 200 g kort tørret pasta
  • frisk basilikum eller bredbladet persille
  • Tilbehør: parmesanost

Sådan laver one pot pasta med kødsovs

  1. Brun kødet i en bredbundet gryde med olie og krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og grønsager og steg under omrøring 3-5 min.
  3. Tilsæt tomater og bouillon og lad retten simre 10 min.
  4. Vend pastaen i retten og lad det simre under låg 10-12 min., til pastaen er mør. Smag til med salt og peber og drys med basilikum eller persilleblade.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Aftensmad, Nem aftensmad, Pastaretter, One pot og Hovedret