Panko-panerede østers
SPONSORERET indhold

Panko-panerede østers

Beregn 4 østers pr. person. Hvis nogen i selskabet sværger til østers naturel, så server evt. to rå med citron og to panerede pr. person.

Foto: VK Stock Images
01. okt. 2014 | Opskrift | BoligLiv


Panko-panerede østers
Til 4 personer

200 g pankorasp
skal af 1 ubehandlet citron
1 knivspids cayennepeber
sort peber fra kværn
16 østers
1 dl raspolie
2 spsk. smør
1-2 citroner i både

1. Bland rasp med fintrevet citronskal, cayennepeber og masser af sort peber.

2. Åbn østersene, og kom dem i en skål. Gem bundskallen.

3. Paner østersene i rasp, og steg dem gyldne i en blanding af rapsolie og smør. Anret i skaller, og server med en citronbåd og et iskoldt glas bobler.

TIP: Pankorasp kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder. Du kan også klikke forbi klidmoster. dk og se, hvordan du laver dit eget (skriv panko i søgefeltet).