-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Panko-panerede østers
Beregn 4 østers pr. person. Hvis nogen i selskabet sværger til østers naturel, så server evt. to rå med citron og to panerede pr. person.
Panko-panerede østers
Til 4 personer
200 g pankorasp
skal af 1 ubehandlet citron
1 knivspids cayennepeber
sort peber fra kværn
16 østers
1 dl raspolie
2 spsk. smør
1-2 citroner i både
Annonce
1. Bland rasp med fintrevet citronskal, cayennepeber og masser af sort peber.
2. Åbn østersene, og kom dem i en skål. Gem bundskallen.
3. Paner østersene i rasp, og steg dem gyldne i en blanding af rapsolie og smør. Anret i skaller, og server med en citronbåd og et iskoldt glas bobler.
TIP: Pankorasp kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder. Du kan også klikke forbi klidmoster. dk og se, hvordan du laver dit eget (skriv panko i søgefeltet).