
Pasta med chili-tomat-sauce og kylling
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 300 g pasta, f.eks. penne
- 1 rød chili
- 1 løg
- 1 fed finthakkede hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 400 g friske, flåede tomater eller 1 ds. lidt pastakogevand
- 1 dl friskrevet parmesanost
- Pynt:
- frisk basilikum
- Tilbehør:
- salat, f.eks. med små blomkålsbuketter, melon og agurk i tern
- Skær kødet i tern, og krydrmed salt og peber. Steg detgyldent og gennemstegt iolivenolie på en pande.
- Kog pastaen efter anvisningpå emballagen.
- Skær tomaterne i tern.Rens chilien, og hak den fint.Er den meget stærk, skalder ikke så meget i. Hak ogsvits løget kort i olien i en dybpande. Tilsæt chili og hvidløg,og svits kort. Tilsæt tomaterog 2-3 spsk. pastakogevand.Kog det sammen ca. 5 min.uden låg. Smag til med salt ogpeber. Er det ved at koge tørt,tilsæt lidt ekstra vand.
- Vend sauce og pasta sammeni gryden. Fordel kyllingover. Drys parmesan over.Pynt med basilikum.