-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Pestobagt torsk med fennikelsalat
En superlækker, let og nem fiskeret. Varier evt. med rød pesto og server den ovnbagte torsk med lige præcis den pesto, du allerbedst kan lide.
Pestobagt torsk til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1-2 fenikkel alt efter størrelse
- 2 appelsiner
- lidt ekstra jomfru olivenolie
- 400-500 g torsk eller anden hvid, fast fisk
- 1 lille glas basilikumpesto
- 1 bakke små tomater, ca. 400 g
- 2-3 stængler frisk rosmarin
- olivenolie
- salt og peber
Sådan laver du torsk
- 1. Tænd ovnen på 200 grader. Lav fenikkel-appelsinsalaten ved at snitte fennikkelen så tyndt som muligt og skær fileterne fra appelsinen, så intet hvidt er tilbage.
- 2. Bland begge dele og dryp med en ekstra god olivenolie og et drys friskkværnet sort peber.
- 3. Læg fisken i et stort ildfast fad og spred pestoen ud over. Læg tomaterne sammen med, gerne på stilke, og dryp med rigeligt olie, salt og peber.
- 4. Bag tomater og fisk i ovnen i 20-25 min. alt efter fiskens tykkelse, og servér med det samme med fennikel-appelsinsalaten og et godt brød til.