-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Rå torsk med grillet citron, brøndkarse og wasabimayo
En supernem måde at servere frisk fisk på, der er i sæson lige nu. Den stærke mayo og den let pebrede brøndkarse klæder torskens fine, milde smag.
Ingredienser
- 1 øko-citron
- 3 spsk soja
- 1 spsk sesamolie
- ca. 400 g helt frisk torskefilet, meget gerne det tykkeste midterstykke
- 1 bakke brøndkarse
- Wasabimayo:
- 3 spsk mayonnaise af god kvalitet
- 1 spsk cremefraiche
- ca. 1-2 tsk wasabipasta, smag dig frem
Sådan gør du
- Varm en grillpande op, del citronen i to halve, og grill dem med frugtkødet nedad i ca. 3-4 min, indtil der er tydelige grillstreger. Pres saften fra citronen, og bland med soja og sesamolie. Skær torsken i meget tynde stykker, og arranger dem på et aflangt fad. Skær brøndkarsen fra potten så kun det øverste er med, og drys dem ved. Dryp marinaden over fisken, og lad den stå et øjeblik og trække.
- Wasabimayo:
- Rør cremefraiche, mayo og wasabi sammen. Sæt mayonnaisen som små toppe på kanten af fadet, eller servér i en lille skål ved siden af.
- Tip
- I stedet for brøndkarse kan du bruge forårsløg.
- SE FLERE opskrifter her
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmenu: Fisk med citronhollandaise og irsk brødbudding