sund rejesalat
SPONSORERET indhold

Rejesalat med forårsgrønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let & lækker lunch

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
10. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 madboller med courgette

Skyrcreme:
1,5 dl skyr
1 tsk honning
salt, peber
evt. lidt tabasco
½ tsk røget paprika
fintsnittet salat
175-200 g store, pillede rejer
2 avokadoer i både
6 snittede radiser
2 snittede forårsløg
1 bdt. dild og ærteskud

Sådan gør du: Rør og smag skyren til med honning, salt, peber, tabasco og røget paprika. Flæk og læg bollerne sammen med skyrcreme, rejer, salat og det øvrige grønne.

● ● ● Energi pr. person: 310 kcal, fedt 17%, protein 27%, kulhydrat 56%