SPONSORERET indhold
Risotto med ærter, timian & pancetta
Skøn risotto med pancetta, ærter & porrer.
Risotto til 4 personer |
Total: 35 min
Ingredienser
1 hakket løg
3 fed fint-hakkede hvidløg
25 g smør
2 spsk olivenolie
350 g risottoris
ca. 1,2 liter kogende hønsebouillon
125 g fine frosne, optøede ærter
1-2 snittede porrer eller 2 bdt. snittede forårsløg
frisk timian
salt, friskkværnet peber
Servering:
35 g høvlet parmesanost
8 tynde skiver ristet pancetta
Sådan laver du risotto
Sådan laver du risottoen:
- Sauter løg og hvidløg i en stor sauterepande i smør og olie, til løgene er bløde. Kom risene i, og rør omhyggeligt, så alle korn fedtes godt ind.
- Spæd med den varme bouillon lidt efter lidt, og lad bouillonen koge med frisk timian.
- Lad risottoen snurre yderligere nogle minutter, og smag til med salt og rundhåndet med friskkværnet peber.
- Server risottoen i varme tallerkener med ost og pancetta på toppen.
● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 12%, kulhydrat 58%