Røget laks med ærtepuré og citrondressing
SPONSORERET indhold

Røget laks med ærtepuré og citrondressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Giv den fede laks modspil af citron og grønne ærter.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
07. dec. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

250 g små fine ærter
2 dl vand
salt og peber
1 lille håndfuld plukket basilikum
1 spsk olivenolie
lidt citronsaft
1 dl piskefløde
1½ spsk citronsaft
lidt wasabi
salt og peber
6-8 skiver røget laks
lidt dild
2 små håndfulde blandet salat.

Sådan gør du:

Kom ærter, vand, salt og peber i en gryde og giv det et opkog. Kog ærterne 2-3 minutter. Blend ærterne med lidt af vandet, basilikum, olivenolie og smag til med lidt salt og citronsaft.

Rør piskefløde sammen med citronsaft, wasabi, salt og peber.

Anret røget laks med en skefuld ærtepuré, citrondressing, et drys plukket dild og salat.

PRØV OGSÅ: Stegt fisk med ærtepure og peberrodsfløde med dild

Få mere inspiration til lækker julemad på altfordamerne.dk/jul/julemad/