Sådan laver du rucolasalat med jordbær og pebervinaigrette
SPONSORERET indhold

Rucolasalat med jordbær og pebervinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er sikkert og vist, at jordbær og peber er supergode sammen. Den pebrede rucola er den perfekte salat til jordbær og det ekstra skud peber, får det hele til at svinge.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
02. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 2 personer
1 økologisk citron
¼ dl god olivenolie
1 spsk flydende honning
1 tsk friskkværnet sort peber
200 g jordbær
100 g rucola

Sådan laver du rucolasalat med jordbær og pebervinaigrette

Skræl det yderste, tynde lag af citronen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller. Du skal bruge ca. halvdelen. Lav tynde strimler af skallen ved at lægge den i lag, og skær den helt tyndt.

Rør olivenolie med saft af ½-1 citron, 1 spsk flydende honning og masser af friskkværnet peber.

Nip blomsterne af jordbærrene, og skær jordbærrene i skiver.Vend dressingen med rucola og jordbær.Servér straks, gerne til rødt kød, kylling eller fisk.

PRØV OGSÅ: Ristet makrel med ribs