Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på rugbrøds sandwich med bresaola og pesto
Foto: Mikkel Adsbøl Rugbrøds sandwich med bresaola og pesto

Opskrift på rugbrøds sandwich med bresaola og pesto

Rugbrøds sandwich med bresaola og pesto

En rugbrødssandwich bliver en lækker oplevelse, når brødet bliver ristet og lagt sammen med pesto, smøreost, feta eller dijonnaise.

15 minutter
Print
1

2 skiver rugbrød
20 g pesto, f.eks. Løgismose eller Il Fornaio
30 g Philadelphia light
1 gulerod
1 tomat
1 pakke bresaola (ca 80-100 g)
1 håndfuld rucola eller salat

Energi pr. person:
450 Kcal

Sådan laver du rugbrødssandwich

Rist rugbrødet på en brødrister eller en tør pande. Fordel pestoen på den ene skive rugbrød og philadelphia osten på den anden skive.

Riv guleroden på den groveside af et rivejern og skær tomaten i skriver. Læg revet gulerod ovenpå rugbrød med pesto, fordel derefter skiver af bresaola top med skiver af tomat og frisk rucola. Læg den anden skive rugbrød ovenpå og del evt. sandwichen på tværs.

Se også opskrift på Grønlandkse rejer med hvidløgsmayo og rugbrødscroutoner.

 

Tip

Du kan variere din rugbrødssandwich på mange måder, men hvis den skal mætte, så skal den indeholde godt med protein, minimum 100 g kød, eller 1-2 æg.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sandwich, Madpakke, Rugbrød, Dansk mad og Frokost