Opskrift på grønlandske rejer med hvidløgsmayo og rugbrødscroutoner
SPONSORERET indhold

Grønlandske rejer med hvidløgsmayo og rugbrødscroutoner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne ret både sund, men også ideel til vægttab, samtidig med, at den er super delikat og næsen smager 'forbudt' med hvidløgsmayonnaisen.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
31. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1 | Total: 10 min

Ingredienser

1 pakke grøndlanske rejer fra frost
100 g hytteost
1,5 spsk mayonnaise
1 tsk grovkornet sennep
1/2 fed hvidløg
evt. lidt frisk purløg
1 skive rugbrød
2-3 gulerødder
evt. lidt citron og friske urter til pynt

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Sådan laver du rejer

Tø rejerne op ved at lægge dem i en skål og hælde kogende vand over. Lad dem trække i det varme vand nogle minutter. Rør undervejs. Hæld vandet fra.

Rør hytteost, mayonnaise, sennep, fint revet hvidløg og fint hakket purløg sammen i en skål.

Skær rugbrød i små tern og rist stavene på en tør pande i 2-3 min på hver side. Skræl gulerødderne og snit dem i stave.

Anret rejerne og hvidløgsmayonaissen i hvert sit glas eller på en tallerken.
Servér rugbrøds- og gulerodsstave til.

Giv evt. ekstra smag med en skrive citron og evt. lidt friskhakket persille eller kørvel.


Se også opskrift på Spaghetti med muslinger og hvidløgsbrødkrummer.