SPONSORERET indhold
Salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta
En mættende og delikat salat med salt og sødme fra feta og rosiner.
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
20 tykke, grønne asparges
1 bakke salat
4 kogte æg
1 dl olivenolie
2 spsk æbleeddike
1 bundt bredbladet persille
75 g rosiner
100 g feta
Brød og pølse til servering
Sådan laver du salat med grillede asparges
Skær enderne af aspargeserne og grill resten eller steg dem på en pande. De skal have få minutter på hver side.
Pil æggene og knus dem. Vend med olivenolie, eddike, persille og rosiner og smag til med salt.
Kom salaten op i en skål og vend med resten af ingredienserne. Smuldr feta ud over salaten.
Server med brød til. Også gerne en lufttørret pølse, hvis du synes.
Se også opskrift på Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot.