Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta
Foto: Line Thit Klein Salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta

Opskrift på salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta

Salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta

En mættende og delikat salat med salt og sødme fra feta og rosiner.

20 minutter
Print
4

20 tykke, grønne asparges
1 bakke salat
4 kogte æg
1 dl olivenolie
2 spsk æbleeddike
1 bundt bredbladet persille
75 g rosiner
100 g feta

Brød og pølse til servering

Sådan laver du salat med grillede asparges

Skær enderne af aspargeserne og grill resten eller steg dem på en pande. De skal have få minutter på hver side.

Pil æggene og knus dem. Vend med olivenolie, eddike, persille og rosiner og smag til med salt.

Kom salaten op i en skål og vend med resten af ingredienserne. Smuldr feta ud over salaten.

Server med brød til. Også gerne en lufttørret pølse, hvis du synes.


Se også opskrift på Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot.