
SPONSORERET indhold
Snack-chicken de luxe
Disse kyllingvinger er en perfekt snack og smager himmelsk! Server med dressing af blå ost og sprøde grøntsager.
4 personer |
Total: 40 min
Ingredienser
1½ dl hvedemel
1½ spsk. sød paprika
1½ tsk. cayennepeber
1½ spsk. løgpulver
½ spsk. groft salt
400 g kyllingevinger
Olie til stegning
Dressing til kylling:
1½ dl hvidvinseddike
1½ dl farin
2 fed, finthakket hvidløg
½ spsk. finthakket ingefær
¼ dl soja
½ spsk. maizena
1 spsk. vand
Bluecheesedressing:
80 g blå ost
80 g drænet yoghurt 10 %
1 spsk. citronsaft
Salt
Tilbehør:
6-7 bladselleristilke
1 bundt radiser
Gulerodsstave
Sprød salat i både
Citronbåde
Næringsindhold
-
Energi pr. person:497 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:47 %
Sådan gør du:
- Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose.
- Kom vingerne i posen, og ryst den. Steg vingerne på en stor, varm pande i olie, til de er gyldne og gennemstegte i cirka 10 minutter.
- Kom imens eddike, farin, hvidløg, ingefær og soja i en kasserolle, og kog det op.
- Bland maizenaen med lidt vand, og rør blandingen i den varme dressing. Lad det koge op igen.
- Tag dressingen af varmen, og lad den køle en smule. Kom dressingen i en stor skål, og vend de varme, stegte kyllingevinger med dressingen, efterhånden som de er færdige.
- Blend ost og yoghurt sammen, og smag til med citron og salt.
- Servér straks kyllingevingerne med bluecheesedressing og grønt.