Snickerskage
SPONSORERET indhold

Bag en skøn snickerskage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sådan bager du en lækker kage, der smager af Snickers. Her får du opskriften på en lækker kage med masser af karamel, peanuts og chokolade. Bunden til snickerskagen er bagt med salte kiks og salte peanuts i bunden for at give den den helt rigtige smag af Snickers. Se hvordan, du bager en snickerskage her:

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Tove Hertzberg, Anders Martinsen og Synøve Dreyer
01. feb. 2022 | Opskrift | Hjemmet
12 | Total: en time, 30 min | Arbejdstid: en time

Ingredienser

Bund:

  • 200 g Ritz saltkiks
  • 250 g saltede peanuts
  • 5 æggehvider
  • 4 dl sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker

Glasur:

  • 200 g lys chokolade
  • 100 g smør
  • 5 æggeblommer
  • 100 g flormelis

Pynt:

  • 2½ dl piskefløde
  • 50 g chokolade
  • 50 g peanuts

Sådan gør du:

Bund:

  1. Læg kiksene i en kagepose, og knus dem groft med en kagerulle. Gør det samme med peanutsene. 
  2. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad gangen, til det bliver en tyk og blank marengs. Vend kiks, peanuts, bagepulver og vaniljesukker i.
  3. Bred dejen ud i en smurt springform (24-26 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på nederste rille ved 180 grader i 25-30 min. Afkøl kagen i formen på en rist.

Glasur:

  1.  Hak chokoladen fint. Smelt smørret, tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen. Rør, til det er smeltet sammen, og afkøl let.
  2. Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig creme, og vend chokoladeblandingen i. Sæt glasuren i køleskabet, til den er smørbar.
  3. Sæt kagen på et fad, og smør glasuren over. Sæt kagen koldt, til glasuren er stivnet.
  4. Før servering: Pynt kagen med flødeskum, grofthakket chokolade og peanuts.

Anbefalet til dig