Opskrift på stegt andebryst med romainesalat

Foto: Rasmus Baaner Stegt andebryst med romainesalat

Opskrift på stegt andebryst med romainesalat

Stegt andebryst med romainesalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

Stegt andebryst
2 andebryster
salt
peber
olie.


Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær
1-2 romainesalathoveder alt efter størrelse
en halv pose tørrede tranebær
en halv pose ristede pinjekerner, ristede. 

Dressing
4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
2 spsk. balsamisk æbleeddike
½ - 1 tsk. ahornsirup.

Sådan gør du

Stegt andebryst
Snit andebrysterne dybt i skindet, gnubber med salt og peber og steger på panden i ca. 16-18 minutter alt efter størrelse.

Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær.
Skyl og skær salaten ud i passende størrelse. Drys med tranebær og pinjekerner og Ingredienserne til dressingen piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over salaten lige inden serveringen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: And, Andebryst, Kylling, Dansk mad og Hovedret