
SPONSORERET indhold
Stegt andebryst med romainesalat
4
Ingredienser
Stegt andebryst
2 andebryster
salt
peber
olie.
Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær
1-2 romainesalathoveder alt efter størrelse
en halv pose tørrede tranebær
en halv pose ristede pinjekerner, ristede.
Dressing
4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
2 spsk. balsamisk æbleeddike
½ - 1 tsk. ahornsirup.
Sådan gør du
Stegt andebryst
Snit andebrysterne dybt i skindet, gnubber med salt og peber og steger på panden i ca. 16-18 minutter alt efter størrelse.
Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær.
Skyl og skær salaten ud i passende størrelse. Drys med tranebær og pinjekerner og Ingredienserne til dressingen piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over salaten lige inden serveringen.