Opskrift på sur-sød kylling med frisk ananas og tomat
SPONSORERET indhold

Sur-sød kylling med frisk ananas og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kylling i sursød karry er især et hit, hvis der er børn ved aftensbordet.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
22. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser

500 g kyllingebryst
1 løg
1 fed hvidløg
1 tommestykke ingefær
500 g frisk ananas, befriet for skal og stok
500 g tomat
2 spsk neutral olie
1 spsk sukker
saft fra ½ citron
2 spsk soja
1 spsk Fish Sauce
tilbehør: ris eller nudler

Sådan laver du sur-sød kylling

1. Skær kyllingen i tern og snit løget i strimler. Hak hvidløg og ingefær fint. Skær ananas i store tern og del tomaterne i kvarte.

2. Varm olien i en wok og kom hvidløg og ingefær i sammen med kyllingen. Vend det godt rundt, mens du bruner kyllingen.

3. Tilsæt ananas og tomat, sukker, citronsaft, soja og fishsauce. Lad retten simre i 10 minutter mens du vender rundt i det et par gange, så kyllingen bliver jævnt tilberedt. Smag til med Fish Sauce og/eller soja og servér.