Thai-frikadeller
SPONSORERET indhold

Thai-frikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mange af os har fået smag for eksotisk inspireret mad. Her får du opskriften på frikadeller a la Thailand. Thai-frikadeller er et sikkert hit på middagsbordet.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jesper Glyrskov
30. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fars:
200 g hakket oksekød
1-2 forårsløg
1 stilk citrongræs
½ frisk chili
1 tsk. revet ingefær
1 bundt koriander
½ tsk. salt
1 lille æg
1 spsk. olie
Tilbehør:
ris og jordnøddesovs

  1. Hak forårsløg, citrongræs, chili (uden frø og mellemvægge), ingefær og en lille håndfuld koriander fint.
  2. Rør det i kødet sammen med salt og æg. Form kødboller og steg dem på en pande med olie – ca. 8 min.
  3. Servér med kogte ris og jordnøddesovs: Kom ½ dåse kokosmælk i en gryde med 2-3 spsk. peanutbutter, 2 spsk. rørsukker, 2-3 spsk. sojasovs, 1 spsk. æbleeddike og ½ tsk. rød thai karrypasta. Pisk det sammen og lad det simre 5 min.