Simremad
SPONSORERET indhold

Timian-kylling med fennikel og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er ikke kun de store stege, der kan komme i simregryden. Prøv også med kylling.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
07. mar. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

3 rødløg
½-1 knold hvidløg
1 fennikel
200 g små tomater
4-8 kyllingelår
5-6 kviste timian
bouillon eller vand

Tilbehør:
brød eller f.eks. polenta

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i både. Del hvidløg-et i fed, og behold skallen på. Skær fenniklen i både, cirka 8-10 styk. Kom rødløg, fennikel og tomat i bunden af fadet.

Brun kyllingelårene på en pande med olivenolie, til de er gyldne. Læg dem i fadet, og krydr med salt, peber og timi-an. Hæld lidt bouillon i bunden, så det dækker 1/3 op omkring grønt og kylling. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader, og steg det 50-60 minutter.

Server kylling med fennikel og tomat. Spis brød eller polenta rørt med masser af parmesan og olivenolie til.

PRØV OGSÅ: Dampet laks med dildsovs og asparges

PRØV OGSÅ: Agurkesalat med feta og granatæble

PRØV OGSÅ: Bagt laks