Opskrift på torsk i hot sauce
SPONSORERET indhold

Torsk i hot sauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kombinationen af torsk, tomat og stærke krydderier er godt for både din sundhed og din vægt.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
07. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g perlerug eller vilde ris, kogt
1 bundt grønne asparges
3 fed hvidløg, i skiver
2 løg eller 1 porre, hakket
2 tsk paprika
1 tsk cayenne peber
1/2 tsk stødt kommen
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
30 g olivenolie
3 dåser tomat pure
800 g torsk
bundt frisk koriander

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Sådan laver du torsk

Svits hvidløg og løg sammen med krydderierne i olien. Tilsæt tomatpure og rør det godt sammen. Tilsæt 3 dl vand og lad det simre 3-5 min under låg. Del torsken i fire-otte stykker. Tilsæt stykker af fisk og lad det simre ca. 10 min under låg ved svag varme.

Damp aspargesene i vand med lidt salt, de skal kun lige være i vandet i få minutter, så der stadig er bid i dem.

Servér fisken i en skål pyntet med frisk koriander. Server kogt perlerug eller ris og let dampet asparges til.

Se også opskrift på Fiskemousaka og nem råkost.