laks
SPONSORERET indhold

Uhm en laksemad…

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Håndmad de luxe i skøn kombination med stegt sprød grønkål og røget laks. Lækker til frokost.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
18. feb. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

200 g ribbet grønkål
1 rødt æble
250 g markchampignon
1 spsk olivenolie
1 bundt purløg
salt og peber
4 skiver rugbrød
200 g laks i skiver

Sådan gør du:

Skyl grønkålen og snit den fint. Rens champignon og skær i kvarte. Varm olien på en pande og rist grønkål og svampe sammen ved god varme, til kålen er mør og svampene sprøde. Tilsæt klippet purløg − gem lidt til pynt − og smag til med salt og peber. Lad kål og svampe køle lidt af. Skær æblet i tynde både. Fordel kålen på 4 skiver rugbrød. Krøl laksen sammen oven på brødet. Drys med æblebåde og purløg.

TIP! Du kan evt. bruge en fedtreduceret flødeost på brødet, hvis du vil have, at maden skal smage af lidt mere.

Energi pr. person: 290 kcal, protein 25%, kulhydrat 48%, fedt 27%.