Opskrift på æblemost med kanel og allehånde

Foto: Rasmus Baaner Æblemost varm med allehånde og kanel

Opskrift på æblemost med kanel og allehånde

Æblemost varm med allehånde og kanel

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 l friskpresset æblemost
3 kanelstænger à 5 cm.
10 hele allehånde
12 hele nelliker
en håndfuld hele, smuttede mandler
evt. 8 skiver frisk ingefær.

Sådan gør du

Varm alle ingredienserne op i en gryde. Sluk derefter for blusset og lad det stå og trække en halv times tid, så æblemosten tager smag af krydderierne. Varm æblemosten op igen og servér den. Skal du have virkelig smæk på smagen, eller har du en begyndende forkølelse, der skal jages på flugt, så tilsæt frisk ingefær. Du kan også snildt komme en slat rom eller cognac i bunden af glasset til de voksne.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Efterår, Dansk mad og Drikke