Opskrift på æblemost med kanel og allehånde
SPONSORERET indhold

Æblemost varm med allehånde og kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Lene Halmø Terkelsen Foto: Rasmus Baaner
26. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 l friskpresset æblemost
3 kanelstænger à 5 cm.
10 hele allehånde
12 hele nelliker
en håndfuld hele, smuttede mandler
evt. 8 skiver frisk ingefær.

Sådan gør du

Varm alle ingredienserne op i en gryde. Sluk derefter for blusset og lad det stå og trække en halv times tid, så æblemosten tager smag af krydderierne. Varm æblemosten op igen og servér den. Skal du have virkelig smæk på smagen, eller har du en begyndende forkølelse, der skal jages på flugt, så tilsæt frisk ingefær. Du kan også snildt komme en slat rom eller cognac i bunden af glasset til de voksne.