-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nem pizza med grønkål
En anderledes og velsmagende pizza. Her putter vi grønkål, ricotta og tomat på fuldkornspizzabunde - det giver en god, rustik og mættende pizza!
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 15 min.
- 2 pakker færdig fuldkornspizzadej
- olivenolie (til stegning)
- 250 g små cherrytomater
- 300 g grønkål
- 1 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 1 knivspids chiliflager
- 250 g ricottaost
- Drys:
- 100 g parmesan
- 1 citron (øko)
- Tilbehør: evt. tomatsalat
Sådan laver du pizza med grønkål
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg de 2 pizzadeje på en bageplade med bagepapir.
- Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
- Skyl grønkålen, kassér de grove stilke, og skær grønkålen i strimler.
- Steg tomater i olie på en varm pande i et par min. Sluk for blusset, og kom salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og grønkål på panden. Vend det hele godt sammen.
- Smør pizzabundene med ricotta, og fordél grøntsagerne fra panden på pizzaerne.
- Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til bunden er sprød.
- Servér pizzaerne med groftrevet parmesan og fintrevet citronskal over. Servér evt. en tomatsalat til.