-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Råkost med æbler og rosiner
Lækker dansk udgave af den amerikanske coleslaw - brug de som tilbehør til alverdens retter eller som let fyld i pitabrød og wraps.
4-6 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g hvidkål (meget fintsnittet)
- 250 g gulerødder (revne)
- 1 stort æble (små tern)
- 75 g rosiner
- 50 g saltede peanuts
- Dressing:
- 3 spsk mayonnaise
- 1 dl fromage frais (græsk yoghurt eller cremefraiche)
- 1 spsk hvid balsamico (eller æblevineddike)
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- Rør mayonnaise sammenmed fromage frais,balsamico, sukker, saltog peber.
- Vend hvidkål,gulerødder, æble ogrosiner i dressingen ogdrys med peanuts.