-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Sojastegt andebryst med søde kartofler og sesamdip
Prøv denne nemme opskrift på sojastegt andebryst med sprøde kartofler og sesamdip
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 2 andebryst, ca. 300 g stykket
- 4 spsk. sojasauce
- salt og peber
- 800 g søde kartofler
- 3 spsk. olivenolie
- Sesamdip:
- 1½ dl yoghurt
- 1 dl tahin (sesamfrø-pasta på glas)
- 1 spsk. citronsaft salt og peber
- Pynt:
- lidt sesamfrø evt. sorte sesamfrø
- Tilbehør:
- kålsalat
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet. Vend dem i sojasauce. Krydr kød og skind med salt og peber. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver.
- Skræl de søde . Skær dem i pommes fritter, og læg dem i koldt vand 1 time. Afdryp og aftør dem i et rent klæde.
- Vend kartoflerne i olivenolie i en skål, og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. Vend rundt i dem, og steg yderligere ca. 20 min. til de er gyldne og lækre. Krydr med salt.
- Rør ingredienserne til sesamdippen sammen, og smag til med salt og peber. Pynt den med lidt sesamfrø på toppen. Server dippen til andekødet og de søde kartofler.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt