-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Sprøde kiks med pesto, mozzarella, chili og oliven
Prøv disse sprøde snacks til champagnen. En opskrift af Pernille Skjødt.
Ingredienser
- Pesto:
- ½ bundt bredbladet persille
- ½ dl mandler
- 1½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ dl parmesan, groftrevet
- salt, peber og lidt citronsaft
- Oliventopping:
- 100 g sorte oliven
- 1 tsk finthakket chili
- 1 tsk revet citronskal
- 1 spsk olivenolie
- 100 g mozzarella
- – delt i små stykker
- Små kiks, små firkantede knækbrød eller grillet brød skåret i små stykker
Sådan gør du
- Pesto:
- Skyl og pluk persillen, og kom persille, mandler, olivenolie, hvidløg, parme-san, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor. Blend, indtil pestokonsistens er opnået, og smag til.
- Oliventopping:
- Udsten de sorte oliven, og hak dem groft. Rør dem med chili, citronskal og olivenolie. Del mozzarellaen i små stykker, som passer til kiks eller sprøde brød.
- Anret et fad med små kiks eller andre sprøde brød. Kom lidt pesto, oliventopping og mozzarella på.