-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Stegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce
Nye kartofler er en af sommerens smagsmæssige højdepunkter, her får du en klassiker, som nok indskriver sig på en af sommerens favoritter i de fleste familier.
4 personer
Ingredienser
- 4 rensede rødspætter
- 1 æg
- 2 dl rasp
- salt, peber
- smør evt. blandet med mild olivenolie til stegning
- Persillesauce:
- 30 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- ca. 4 dl bouillon f.eks. fiske- el. hønsebouillon
- salt, peber
- ca. 3 spsk. hakket persille
- salt, peber
- Pynt:
- persillekviste og citronbåde
- Tilbehør:
- nye kogte kartofler
- Vend rødspætterne i sammenpisket æg og derefter i rasp krydret med salt og peber.
- Steg rødspætterne på panden, til de er gennemstegte, ca. 5 min. på hver side. Ved servering pynt da med persillekviste og citronbåde.
- Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring.
- Smag saucen til med persille, salt og peber.