Brunch: Her er de lækreste og sundeste opskrifter
Foto: Anders Schønnemann Bagte tomater med æg

Sprød og frisk brunch

Brunch: Her er de lækreste og sundeste opskrifter

Det behøver ikke være røræg, bacon og sædvanlige pandekager, når du inviterer på brunch. Faktisk kan det både være super nemt og stadig friskt og sundt at spise brunch. Her er fem lækre bud.

Gulerodspandekager
Disse gulerodspandekager er inspirerede af den klassiske gulerodskage. De er søde, krydrede og toppet med syrlig ostetopping, præcis som kagen. Men her er mindre fedt, færre kulhydrater og masser af frø og lækkerier. Få opskriften her.


Yoghurt med blåbærkompot og kardemomme- mysli
Myslien er skøn, let sød og knasende og kan laves i god tid. Du kan opbevare den tørt og tillukket 1-2 uger. Tilsæt kardemomme efter smag. Få opskriften her.


Bønnedip med chorizoknas
Denne kombi er skøn, mættende og giver klart mening på et brunchbord. Få opskriften her. 


Nøddebrød
Her er et brød uden mel. Det består udelukkende af frø, nødder, kerner og æg. Det smager super godt – især til ost, men husk, at der er meget energi i sådan et brød her! Ganske almindeligt ristet rugbrød, kan sagtens stå side om side med dette brød. Få opskriften her.


Bagte tomater med æg
Disse æg er super nemme at lave. Sæt gerne panden på bordet, det ser skønt og rustikt ud! Server groft brød til, og brug retten som en del af et måltid. Få opskriften her.


PRØV OGSÅ: Brunch med omelet og smoothie 

PRØV OGSÅ: Flad mave-müsli

PRØV OGSÅ: Granola: mysli med tørrede frugter og nødder