-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Timiansnegle
Prøv opskriften på disse snegle med timian, der er perfekte som snacks og flotte på en buffet.
18 stk.
Dej:
- 25 g gær
- 1¾ dl lunkent vand
- ¾ tsk. salt
- 100 g fuldkornshvedemel f.eks. ølandsfuldkornshvedemel
- ca. 150 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00 eller pizzamel
- 4 spsk. finthakket timian eller rosmarin
- 3 kogte, mosede æggestore kartofler
- 4 spsk. olivenolie
- 250 g reven frisk mozzarella
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. olivenolie til at dryppe over
- evt. frisk timian
Sådan gør du:
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
- Lad den hæve tildækket ca. 1 time. Del dejen i 2 stykker. Rul dem hver ud i rektangler (10 cm x 18 cm).
- Miks timian, kartofler, olivenolie og mozzarella sammen i en foodprocessor. Fordel det over dejbundene.
- Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver, så du i alt har 18 snegle.
- Læg dem på bagepapir. Dryp med lidt olivenolie.
- Bag sneglene ca. 18 min. ved 200 gr. Pynt evt. med frisk timian.