-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nem vegetarisk spaghetti bolognese
Skøn vegetarisk bolognese med masser af saft og kraft. Den klassiske spaghetti med kødsovs får kamp til stregen af en skøn grøn spaghetti bolognese med rodfrugter, gulerødder og kikærter.
4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 200 g knoldselleri (skrællet vægt)
- 3 gulerødder
- 1 ds. kikærter
- 2 fed hvidløg
- 2-3 spsk. olivenolie
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 3 spsk. tomatkoncentrat
- 2 tsk. tørret oregano
- 2 dl bouillon
- salt og peber
- 300 g spaghetti
- Pynt: evt. frisk basilikum
- Tilbehør: friskreven parmesan og sorte oliven
Sådan laver du vegetarisk spaghetti bolognese
- Hak løget. Hak selleri og gulerødder fint evt. i en foodprocessor sammen med afdryppede kikærter. Hak også hvidløgsfeddene fint. Svits grøntsagsblandingen i olivenolien i en gryde.
- Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, oregano og bouillon. Lad saucen simre ca. 30 min. under låg. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en si.
- Vend pastaen i saucen, og server straks.
- Pynt evt. med basilikum og giv parmesan og oliven til.