Skønhed på budget
SPONSORERET indhold

3 råd til meget flottere hud som ikke koster dig en krone

Makeupartist og skønhedsblogger Johanne Danshøjs fortæller herhvilke favoritprodukter hun gemmer i sin makeuppung.

Af: Amalie Holm Foto: Rune Lundø
10. apr. 2015 | Mode | ALT for damerne

Vi har tidligere givet dig gode råd til, hvordan du opdager, om din makeup er blevet for gammel. Og udstyret dig med gode fifs til, hvordan du kan få mere makeup for pengene. I denne uges skønhed på budget har vi bedt makeupartist Johanne Danshøj fortælle os, hvilke favoritprodukter hun bruger til at lægge den perfekte makeup. Heldigt for os afslører Johanne, at god makeup ikke behøver at koste en formue.

- For mig kan en billige mascara være lige så god som en dyr, så hvorfor bruge det dobbelte hvis du kan få det samme for det halve. Der er nu intet som en god klassisk sort mascara, som er let at arbejde med. Jeg er blevet ret vild med Maybellines for nyligt lanceret mascara "Lash Sensational". Den indeholder alt, hvad jeg forlanger af min mascara. Den er let at bygge op lag på lag uden at klumpe, adskiller vipperne, forlænger, giver volume, drysser ikke og sidst men ikke mindst og så er den let at vaske af, og sidder ikke under øjnene, når jeg har været i bad.Lash Sensational Mascara i sort i Maybelline, kr. 87, hos matas.dk  

- En fed forårsnyhed fra Nilens Jord er Lipshine Red Kiss. Jeg er vild med læbekulør, og jeg er helt solgt over denne lipshine, der findes i tolv forskellige nuancer. Det er en hybrid mellem en gloss og læbestift. Den er god til at tilføje fugt, let at påføre og bliver ikke for glosset. Derudover er den cremede konsistens og den rødlige nuance også smuk som blush. Dup lidt på hvert kindæble og smør det let ud. Læbefavoritter behøver ikke være dyre for at lande på mine læber eller blandt mit professionelle makeupgrej.Lipshine Red Kiss fra Nilens Jord, kr. 145, hos nilensjord.dk  

Det der giver mest karakter til ansigtet, og som altid vil være en vigtig detalje at have styr på, er dine bryn! Og vi behøver ikke bruge tid og penge hos frisøren for at få farvet bryn. Denne bryn mascara "Brow Artist Plumber" fra L'Oréal Paris gør det let for mig at style mine bryn. Den fixerer brynhårene og farver dem. Et godt tip er, at du altid starter fra midten af brynet og farver ud mod tindingen, og herefter farver ind mod midten med den overskydende restfarve.


Brown Artist Plumber fra L'Oreal Paris, kr. 90, hos matas.dk

Johanne er gavmild, og giver os her flere skønhedstip, der alle er ganske gratis

- Jeg har 3 råd for meget flottere hud, som ikke behøver at koste dig en krone. Det første er: drop sukker. Tager du tre måneders pause fra sukker, vil du med garanti se en forskel på din hudstruktur (og på vægten, samt pengepungen). Det andet: begræns din tid i solen. Brug altid solcreme med høj solfaktor, for vi ældes bare hurtigere i solen. Det tredje råd: nul rygning. Du bliver bare ikke pænere af at ryge. Du får tydligere porer, gule tænder og en grimmere hudkulør af det.

- Mit bedste skønhedstip må være fra min kusine, som tidligere var stor model og rejste hele verden rundt. Hun har altid sagt til mig "fortæl aldrig andre mennesker om dine skønhedsfejl, så lægger de nemlig mærke til dem". Og findes der noget mere selvforstærkende end at fortælle ens veninden, at man har fede lår?! Så synliggøre man sine fede lår overfor sig selv og andre. Men husk på at fede lår også er lækre, især hvis man selv tror på det. Vi skal tale pænt om os selv og til os selv. Vi har jo alle fejl og mangler og dem skal vi stå ved. Og husk på at der også er skønhed i det uperfekte.

LÆS OGSÅ: 12 ting du skal vide, hvis du er begyndt at finde grå hår

LÆS OGSÅ: Her er de bedste økoprodukter lige nu

LÆS OGSÅ: Julie Berthelsen: Sådan slipper jeg af med min rødme i huden