Gigi Hadid

Foto: Getty Images Her er 5 produkter, dit hår vil takke dig for.

Her er 5 problemknusere, dit hår nødigt vil undvære

Til det blonde hår, den udfordrede hovedbund, den tynde top, det glansløse garn og hårkragerne, ingen gider at have, er her fem produkter, du ikke vil undvære.

REDKEN.jpg

Styrketræning

Redken har skabt en ny serie, der er målrettet tørt, slidt og skrøbeligt hår. Produkterne er beriget med det særlige RCT Protein Complex, som gør håret stærkt, modstandsdygtigt og samtidig glansfuldt. Extreme Anti-Snap Treatment, Extreme Cat Treatment, Extreme Play Safe 450 F Treatment, Redken, 210 kr. pr. stk.

Oribe Run Through Detangling Shampoo.jpg

 

Løsningsorienteret

Det kan godt være, at dine længder har det med at gå i hårknude, hårkager finder vej til afkroge af dit garn, som børsten har glemt, og at huen pludselig er blevet dit foretrukne stylingprodukt. Men inden du overvejer en frisk korthårsfrisure, så prøv lige Oribes Run-Through Detangling Shampoo, der er en let fugtgivende shampoo, der blødgør håret og gør det lettere at frisere. Run-Through Detangling Shampoo, Oribe, 355 kr.

Nioxin JPG_HighRes-EAN_Nioxin_Sandalore.jpg

Lad os tale om det!

Hårtab er et stort tabu. Særligt når det rammer kvinder. Det kan være aldersbetinget, hormonelt betinget eller genetisk. Uanset årsager er der hjælp at hente. En af mulighederne er Nioxins nye serum med sandalore, der er en syntetisk sandeltræduft, koffein, laurinsyre og niacinamid. Empiriske studier viser, at hårtab reduceres med 20% efter 8 ugers brug, samtidig med at hårtætheden øges, og hårstråene bliver stærkere. Anti-Hairloss Serum, Nioxin, 420 kr.

Bb_Blonde_Toning_Spray.jpg

Kolde toner

Foretrækker du en iskold, blond farve frem for en gylden eller (tis-)gul farve? Så allier dig med denne nye toningspray, der fastholder en kølig blond farve i dine lyse længder, samtidig med at den giver fugt og afhjælper kruset hår. Blonde Toning Spray, Bumble and bumble, 130 kr.

Sisley Soothing Anti Dandruff Cure.jpg

Sæson for skæl

Selvom du ikke normalt lider af skæl, kan du godt opleve, at centralvarme, frostmorgener og de store temperaturkontraster mellem inde og ude sætter spor i din hovedbund, der klør, fedter og får skæl. Heldigvis har Sisley lavet en drøj, effektiv (og kostbar) kur, der lindrer din hovedbund og modvirker dannelse af nye skællag. Soothing Anti-Dandruff Cure, Sisley, 820 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hår