Jennifer Aniston og Isla Fisher

Foto: Jeff Vespa/WireImage/Getty Images Jennifer Aniston og Isla Fisher.

De bedste toilettasker

Her er de 7 bedste toilettasker

Det kan være vanskeligt at finde den perfekte toilettaske til, når du er på farten. Vi har dog gjort et ihærdigt forsøg og samlet de syv bedste toilettasker, der er både praktiske og pæne.

En toilettaske skal kunne rumme alle dine skønhedsprodukter, når du er væk hjemmefra, og så skal den være pæn at kigge på. Det er klart.

LÆS OGSÅ: DIY: Her er 4 opskrifter på skønhedsprodukter, du selv kan lave

Det er bare ikke altid en nem opgave at finde den bedste toilettaske, der passer til lige netop dine behov. For den skal både kunne rumme alle dine toiletsager, når du skal på udenlandstur, i sommerhuset eller overnatte hos dine nærmeste.

Derfor har vi fundet de syv bedste toilettasker til dig, der vil have én, som er både praktisk og pæn.

Her er de 7 bedste toilettasker:

lilio toilettaske.jpg

Sommerhuset kalder

Har du det ligesom os, har du svært ved at undvære nogle af dine produkter, når du skal på tur, og derfor er en toilettaske, der kan rumme det hele, et must. Udover at være rummelig og smart, fordi dine produkter kan stå oprejst i toilettasken, så er toilettasken fra Lilió også lavet i et praktisk materiale indvendigt, som gør den nem at tørre over med en fugtig klud.

Toilettaske fra Lilió, 399 kr.

soestrene grene toilettaske.jpg

Den budgetvenlige

De to søstre, Anna og Clara, skuffer aldrig – heller ikke mere deres bud på, hvordan din nye toilettaske skal se ud. Og så koster den kun 54,40 kr. Den kommer i flere størrelser, så du kan finde den, der passer bedste til dit behov – eller købe to forskellige størrelser. Én til cremerne og én til makeuppen.

Toilettaske fra Søstrene Grene, 54 kr.

louis vuitton toilettaske.jpg

Luksusligaen

Det her må være svaret på toilettaskernes Rolls-Royce; luksuriøs, klassisk og flot. Men også tilsvarende dyr. Ikke desto mindre skal den med på listen. Man har vel lov at drømme...

Toilettaske fra Louis Vuitton, 6.250 kr.

patagonia toilettaske.jpg

Kvadratisk. Praktisk. God

Skal du på vandretur, eller er du bare vild med outdoor-stilen, så har vi fundet den helt perfekte og ikke mindst praktiske toilettaske til dig. Toilettasken er fra det bæredygtige mærke Patagonia, der laver virkelig gode produkter, er lavet i et vandafvisende materiale og indrettet så smart, at den lynes op på midten, så hver side kan indeholde alle dine skønhedsprodukter.

Toilettaske fra Patagonia, 299 kr.

hvisk toilettaske.jpg

Pastella

Kan en toilettaske være smuk, tænker du måske? Ja, det kan den! Se bare denne her fra danske HVISK. Den er en smule sart i farverne, men helt perfekt til dig, der alligevel ikke orker at bruge weekenderne på at ligge i shelter.

Toilettaske fra HVISK, 399 kr.

gai lisva toilettaske.jpg

Blød plys

Den her fine sag fra GAI + LISVA er lavet af økologisk bomuld, og så kommer den i forskellige størrelser og hele tre forskellige farver, så held og lykke med at vælge! Den har en indvendig lommer, som er god til at holde styr på smykker eller andre småting, der ikke må blive væk.

Toilettaske fra GIA + LISVA, 399 kr.

juna toilettaske.jpgSommertern

Med sine fine, gule tern og plads til det nødvendige er denne toilettaske klart en favorit.

Toilettaske fra Juna, 150 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Guide og Skønhed