Bente Tang
Foto: Jakob Mark, PR Bente Tang forskønner også kroppen indefra med masser af vitaminer.

Bente Tang

"Denne kult-rensevand er uundværlig og følger mig alle steder"

Bente Tang, 44, ejer af sportsmærket Beta ­Studios, træner ofte, dyrker saunagus og ­ behandler sin hud som en baby med ­masser af hvile og opmærksomhed.

1. Varme & kulde

Jeg "motionerer" og stimulerer huden ved at ­dyrke saunagus og vinter­badning et par gange om ugen. Jeg prøver at stresse huden så lidt som muligt, da ­vejret er hårdt nok i sig selv, så jeg bruger minimal ­makeup og tilføjer ekstra ­vitaminer indefra med Novo Vita Skin Essence+, der styrker huden.

Skin Essence+, Novo Vita, 399 kr.

2. Morgenritual

En halv time før morgenmad snupper jeg et økologisk ingefærshot fra Organic Human, som ­renser leveren og gør mig klar til de opgaver, der venter ­forude. I arbejdstiden supplerer jeg med Pepsi Max – den kan jeg ikke lægge på hylden – og så kokosvand for at balancere mellem det gode og det mindre gode.

Et shot af Ingefær, Organic ­Human hos Med24.dk (sponsoreret), 16 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne creme gør min hud ubeskriveligt blød”

3. Babyhud

Jeg tænker på min hud som en baby, jeg skal passe; den skal have masser af hvile og ro, opmærksomhed og nærhed, og så skal den renses hver dag, men helt mildt. Biodermas kult-rensevand er uundværlig som en 2-i-1-rens og følger mig alle steder.

Sensibio H2O, Bioderma hos Med24.dk (sponsoreret), 189 kr.

4. Varm glød

Jeg elsker solen og den sunde brune kulør, den giver. Jeg forsøger ikke at være hysterisk i forhold til at undgå lyset, men overdreven solbadning hører mine teenageår til. James Reads selvbrunermaske er den eneste, der hverken lugter eller smitter af, og så giver den en ensartet varm glød.

Overnight Tan Sleep Mask Tan Face, James Read, 225 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette produkt lindrer sensitivitet og reducerer små ar og pigmentforandringer”

5. Efter træning

Jeg træner meget men har sjældent tid til at vaske og sætte hår, så her redder Kloranes tørshampoo mig fra ­fugtigt og klasket hår og gør, at jeg hurtig kan komme videre i dagens program. Jeg forsøger ikke at vaske håret for ofte efter råd fra min frisør.

Dry Shampoo, Klorane, 110 kr.

6. Lidt, men godt

Al min makeup er fra Bobbi Brown, og hvis jeg kun måtte vælge et produkt, skulle det være den cremede øjenskygge i farven '35 Shore', der er nærmest usynlig på huden men udglatter. Jeg har givet den til alle mine veninder, når de inviterer til ­fødselsdag. Den er fantastisk.

Long Wear Cream Shadow, 35 Shore, Bobbi Brown, 225 kr.

7. Næste køb

Jeg vil investere i Superfood-kosttilskuddet Daily Boost, der skal gøre mine smoothies ekstra sunde og nærende. Det er skønhed indefra. 

Daily Boost, ­Superfood, 249 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg troede det var løgn, men dette produkt fungerer fantastisk godt”

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

LÆS OGSÅ: Denne shampoo har fået 9.000 positive anmeldelser

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed