Bella Hadid street style
SPONSORERET indhold

Bella, Kendall og Kylie er endelig set med en taske, der er til at betale

For to af de bedst betalte modeller, og verdens yngste milliardær, er 50.000 kroners-tasker ingen sag. Men her kan vi andre også være med.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: Christian Vierig/Getty Images
03. apr. 2019 | Mode | Eurowoman

Vi har alle været der. Stået foran butiksvinduet på favoritbutikken og savlet over sæsonens nye taske. Prøvet at retfærdiggøre at bruge en par måneders husleje på en skuldertaske, som ikke engang kan tåle regn. Nogle gange er det svært at lade drømmen forblive en drøm, men situationen er noget, de fleste af os kender til.

LÆS OGSÅ: North West er det seneste Kardashian-medlem set i dansk design

Det er en identisk situation, når vi scroller igennem Instagram og ser vores favoritstilikon med en smart, ny taske. Men i januar kunne vi altså konstatere, at det var slut for en stund. En ny, uigenkendelig type taske havde overtaget. Står det til modebranchens mest eftertragtede profiler skal din nye taske nemlig være så simpel og logofri som muligt - og mere sjov end eksklusiv.

Kendall Jenner med en meget anonym taske over skulderen. Og dog.

Som de tre stilikoner og modeprofiler, de på hver deres måde nu er, er det selvfølgelig også en trend de har opdaget. Men helt uigenkendelig og uden brand er deres nye taske ikke. De små, simple og aflange skuldertasker er nemlig fra Australsk/Europæiske By Far.

Bella Hadid med Rachel-tasken fra By Far.

Tasken, som ifølge kvinderne selv er perfekt, "når du kun har brug for en læbestift, din telefon og et kreditkort" har sit navn efter en skuespiller fra vores 90’er favorit: Rachel fra Friends - og kommer i kølvandet på trenden af de tasker, der kun lige har plads til det vigtigste. En trend vi allerede så i 2017, hvor årets mest solgte taske også var en ganske lille sag.

Kylie Jenner med den lille, simple sag.

Hvad gør du, når din favorittaske trænger til en udskiftning? Vi sælger vores, så der kan blive råd til en ny. Og hvis 2.400 kr. ikke lige står og venter på bankkontoen, kan du tjekke, hvad dine nuværende taske er værd, og se, om den skal byttes ud med en ny.

P00382657.jpg

Taske, By Far hos MyTheresa, 2.400 kr.

Anbefalet til dig