Ganni AW2020
SPONSORERET indhold

Denne farve kommer til at overtage din garderobe i 2020

Gyselig, uklædelig og mest noget, der forbindes med en bred fløjl og de flippede 70’ere. Det er, hvad vi oftest tænker, når vi ser farven, men ikke når den præsenteres så pænt som her.

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: Ganni
31. jan. 2020 | Mode | Eurowoman

Hvis du googler farven, som designerne gerne vil iklæde os til efteråret, oplyser søgeresultaterne dig hovedsageligt om den symbolske betydning, men også madretter med farvens navn som brun sovs, brunede kartofler og brunkager.

Ja, vi taler om farven brun, som ifølge websitet Farvesymbolik, ”symboliserer stabilitet, enkelthed og komfort, mens den nærliggende beige farve ses som en mere neutral farve, der repræsenterer det praktiske og konservatisme.”

Wood Wood.

Det var måske ikke helt de tanker, som de danske designerne gjorde sig, da de udvalgte farvepaletter for næste sæson, men ikke desto mindre var brun en del af næsten alle kollektioner under den netop overståede Copenhagen Fashion Week.

Rains.

Hvis du ikke er til den helt klassiske chokoladebrune, som vi så hos Wood Wood, Resúmé, Lovechild 1979 og Cecilie Bahnsen, så frygt ej. Farven blev nemlig også præsenteret i alt fra lysbeige hos Rains, Holzweiler, 7 Days og Baum und Pferdgarten til forskellige toner af brændt gulligbrun hos Blanche, Munthe, Designers Remix og Mark Kenly Domino Tan og en nærmest olivengrøn-udgave hos By Malene Birger.

By Malene Birger.

Der er altså noget til enhver smag, og du har med garanti sager i skabet, der gør dig mere end på forkant med efterårets store farve.

Anbefalet til dig