"De bedste køb er dem, man forelsker sig i, hver gang man bruger dem"
SPONSORERET indhold

"De bedste køb er dem, man forelsker sig i, hver gang man bruger dem"

Den nybagte tvillingemorNadia Dolmark-Drejer,30 år, har en forkærlighedfor farver og print.Stilen er elegant ogfeminin, gerne tilsat enopsigtsvækkende taske,og så vægter hun kvalitethøjt. Derfor er mangeaf hendes køb stadig ibrug efter 15 år.

Af: Bea Fagerholt Foto: Pernille Ringsing
29. jan. 2016 | Mode | Eurowoman

Hvordan vil du beskrive din stil?
- Den har ændret sig gevaldigt gennem de sidste par år. Jeg er gået fra et råt grungelook, hovedsagelig bestående af Rick Owens, til et noget mere sofistikeret look med elegante og matchende sæt fra Céline og sexede Tom Ford-kjoler. I dag flagrer jeg mellem Carine Roitfeld og Anna Dello Russo stilmæssigt. Det kommer an på, hvad jeg
føler for på dagen.

Hvad har du mest af i din garderobe?
- Jeg har nok mest jeans, selv om jeg altid synes, jeg mangler. Frame Denim har en flot pasform.

LÆS OGSÅ: Caroline Brasch-Nielsen: Jeg er nok oppe på 20 Chanel-tasker nu

Hvad er en god investering?
- Det er, når man køber noget, man forelsker sig i, hver gang man bruger det. Som mine Chaneltasker, som jeg har haft i virkelig mange år. Jeg købte den første for 12 år siden og har den stadig. Jeg har også altid været glad for jakker. Nogle af dem går jeg ikke med mere, men jeg synes, det er sjovt, at mine jakker og tasker kan gå i arv til min datter.

Hvilke accessories pifter du et outfit op med?
- Jeg går faktisk overraskende lidt med accessories. Jeg har min vielsesring, nogle smykker fra Marlene Juhl Jørgensen og nogle enkelte, jeg har fået af mine forældre.


Skjorterne må gerne være farverige og med print. Her fra Dries Van Noten, Marni og Céline.

Hvor finder du inspiration til din bolig?
- Jeg har altid hentet inspiration fra mine forældre. Min far har hele livet arbejdet med møbler og har altid været fortaler for danske designikoner. Min mor er omaner og er født og opvokset på Zanzibar. Hun formår at kombinere den mere ekstravagante arabiske og østafrikanske stil med klassisk dansk design. Ud over det finder jeg altid inspiration i mine yndlingsdesignere Dimore Studio og Joseph Dirand.

LÆS OGSÅ: Pernille Teisbæk: "Siden jeg var helt lille, har jeg været draget af Louis Vuitton"

Hvordan vil du beskrive dit hjem?
- Husets stil er præget af kontraster. Vores hjem er fra 1892 og er gennem de sidste to år blevet renoveret. Vi har valgt at bevare de gamle detaljer og redefinere huset med arkitekttegnet belysning og moderne materialer, primært marmor og messing. Interiøret er et miks af danske klassikere, udenlandske designfavoritter og vintagefund for at skabe noget kant.

Hvor køber du ting til boligen?
- Hovedsagelig når jeg er ude at rejse, og fortrinsvis i Milano og Paris.

Hvad er din seneste investering til boligen?
- Min mand og jeg købte en Baccarat-lysekrone fra 1910 på et loppemarked uden for Paris. I dag hænger den over vores Eero Saarinen-spisebord.

Hvad skiller du dig aldrig af med?
- De møbler, jeg har arvet fra mine forældre.


Nadia og hendes mand Christian med deres tvillinger, sønnen Maddox og datteren Eila, født i juli. Nadia er i jeans fra Saint Laurent og Céline-cardigan.

Hvad er dit seneste køb?
- Tøj til mine børn. Jeg er lige blevet mor, og al opmærksomhed går til mine to små.

Hvad er dit næste køb?
- Den perfekte hue.

Hvad er dit mest ekstravagante køb?
- Det er helt klart min brudekjole, en haute couture-kreation fra Elie Saab. Jeg valgte design og stof i Paris sammen med min mor og tog derefter til fittings i Beirut med designeren selv. Det var et fantastisk eventyr, som jeg aldrig glemmer.

Hvad skiller du dig aldrig af med?
- Min Rick Owens Hun-pelsjakke. Jeg har altid ønsket mig en pelsjakke, men har altid haft svært ved at finde en, der ikke blev for konet. Denne her har et fantastisk snit, og så er den tidløs, synes jeg. Den er en god kombination af pels og læder.


Nadia Dolmark-Drejers går efter farverige tasker, der skiller sig ud.

Hvad kunne du aldrig finde på at iføre dig?
- Regntøj. Selv om det pisser ned udenfor. Og sko med pels. Jeg er ikke fan.

Hvad er dit mest kiksede køb?
- En sort jakke med lange hår. Jeg kalder den gorillajakken, fordi jeg lignede en gorilla, når jeg gik med den. Jeg havde den på én gang. Nu er den død og begravet!

Hvem er din danske yndlingsdesigner?
- Julie Fagerholt Heartmade. Jeg kan rigtig godt lide hendes print og snit, og jeg synes, hun gør det godt. Jeg er altid glad for hendes silkebukser og skjorter, og så købte jeg nogle kjoler under min graviditet, som var rigtig seje.


Nederdel og sko fra Balenciaga.

Hvad er dine udenlandske yndlingsmærker?
- Tom Ford, Céline og Saint Laurent. Jeg kan godt lide Saint Laurents slidte, lidt rockede stil. Céline er enormt elegant med smukke snit og materialer, og Tom Ford er enkelt, men også super luksuriøst.

Hvad mangler du altid i dit klædeskab?
- Sorte T-shirts!

Hvor shopper du herhjemme?
- Holly Golightly, Heartmade, Storm og Lot#29.

Hvor shopper du i udlandet?
- 10 Corso Como og Antonia i Milano, Saint Laurent og L'Éclaireur i Paris og Tom Ford og Céline i Dubai.


LÆS OGSÅ: 11 kvinder om deres denim-stil: "Man går aldrig galt i byen med en god røv"

LÆS OGSÅ: Emma Leth: 5 ting jeg aldrig skiller mig af med

LÆS OGSÅ: Stylecrush: Stephania Potalivo