Miroslava Duma: Den russiske modemafiaboss
SPONSORERET indhold

Den russiske modemafiaboss

Bliv inspireret det russiske stilikon og iværksætteren Miroslava Duma.

Af: Camilla Larsson og Victoria Saceanu
19. okt. 2016 | Mode | Eurowoman

Det russiske stilikon og iværksætter Miroslava Duma, 31, bor i Moskva med sin mand og to børn. Hun er medstifter af mode- og livsstilsmagasinet Buro247.com og TheTot.com, der giver en hjælpende hånd til nybagte mødre, ophavskvinde til velgørenhedsfonden Peace Planet samt digital investor og drømmer om en ganske særlig taske, en rockkoncert og alt fra Vetements.

LÆS OGSÅ: Vogue sammenligner dansk upcoming model med Cara Delevingne

"Viktor Pivovarov er et centralt medlem af den neo-konceptuelle bevægelse i Moskva, og jeg ville gerne eje et af hans værker. Jeg var inde at se en af hans udstillinger på Garage Museum of Contemporary Art (også i Moskva, red.) for nylig og blev helt forelsket i hans værker."
Tenderness af Viktor Pivovarov. Garagemca.org

"Jeg kan se mig selv på vej til operaen i denne smukke og dramatiske kjole fra Erdem med høje sorte støvler. De mørke pailletter skaber en glamourøs stemning, og for mig er det et lille kunstværk."

"Jeg har altid ønsket mig at eje noget af den moderne amerikanske kunster Ed Ruscha. Hans ældre arbejde føles, som var det lavet i går. Det er så nyskabende."
Baby Jet fra 1998 af Ed Ruscha.

"Man skal virkelig holde øje med Gabriela Hearst, som efter kun et år i branchen har formået at lave en taske, som alle snakker om. Jeg vil have en i hver farve og kan ikke vente med at se, hvad hun laver næste gang."
Gabriela Hearst, ca. 13.265 kr.

"Repossi har eksisteret i tre generationer, men det er italienske Gaia Repossis indflydelse, der har revolutioneret den måde, vi bærer bijouteri på i dag. Hendes smykkedesign er inspireret af kultur og arkitektur og meget smukke. Det er lige mig og kan gå i arv til min datter."
Repossi, 39.400 kr.

LÆS OGSÅ: 10 kunstneriske Instagram-profiler du skal følge

"Jeg var for nylig på Mallorca og vil tage min familie med dertil til vinter for at nyde solen og tage en pause fra kulde og sne."

"Jeg kan godt lide hi-tech og simple konstruktioner. Jeg elsker Zaha Hadids arkitektur, og Sky Soho i Shanghai er blot et eksempel på hendes genistreger."

"Det er meget sjældent, at jeg ser et show, hvor jeg elsker alt på catwalken, men det var tilfældet under Vetements' show i år. De spiller efter deres egne regler, og jeg følger gladelig trop."

LÆS OGSÅ: Ditte Reffstrup: "I min samling finder man alt fra tokroners loppefund til diamanter"

"Mit absolutte favoritsted i verden er min hjemby Moskva, og jeg elsker den stalinistiske arkitektur som Vasilij-katedralen ved Den Røde Plads."

Miroslava i leopardfrakke, der vækker opmærksomhed, og jeans fra Chloé

"Jeg er vild med den legendariske russiske rocksanger Zemfira. Hun har sådan en rå stemme og de mest gennemtrængende sangtekster. Hun har annonceret, at hun turnerer med sit album Little Man i efteråret, og jeg er nødt til at tage til en af hendes koncerter!"
Zemfira hos iTunes.com, 69 kr. 

Altid smukke Miroslava Duma i klassisk sort frakke, T-shirt med Mickey Mouse, jeans fra Vetements og taske fra Christian Dior

LÆS OGSÅ: Topmodellens guide til Mykonos

LÆS OGSÅ: "Jeg behøver ikke at arbejde mere end en gang om ugen"

LÆS OGSÅ: 10 ting, som du kan shoppe med god samvittighed