Det komplette toiletskab
SPONSORERET indhold

De her skønhedsprodukter udgør det komplette toiletskab

Det komplette toiletskab indeholder 21 produkter. Mere eller mindre. Med dem, vi har fundet her, er du i hvert fald helgarderet fra top til tå – og du undgår tilmed at have en masse produkter stående, som du aldrig får brugt.

Af:: Sine Gerstenberg Foto: Getty Images & PR
09. jan. 2021 | Mode | ALT for damerne

Du har sikkert hørt om begrebet ”capsule wardrobe” i forbindelse med mode. Begrebet dækker over de elementer, alle kvinder bør have – og kan nøjes med – for at have en komplet garderobe, som den perfekte blazer, jeans, en hvid T-shirt, en lille sort kjole og så videre. Samme princip gælder dit toiletskab. Her kan du også med fordel zoome lidt ind og investere i produkter, som (næsten) gør yderligere indkøb overflødige. 

Ansigt 

Vi ved det godt. Smuk, frisk og glødende hud kommer indefra. Det kræver ikke bare lækre gener, men også grove grøntsager, superfoods som nødder og bær, motion, litervis af vand og mange timers søvn. Men derudover kan den effektive serum og den rigtige fugtighedscreme også sætte sine smukke spor på din hud. Vælg en hudplejerutine, der er nem og simpel, og gør den til en vane både morgen og aften.

ole_henriksen.jpg

Dobbeltrens i ét produkt

Gør det nemt for dig selv, når du renser din hud, og glem alt om et to-trins rensesystem. Ole Henriksen har lavet en rens, der i ét trin fjerner al makeup, snavs, urenheder og forurening. Den er formuleret med C-vitamin og PHA-syre, der mildt eksfolierer huden. Og så kan du bruge den dagligt uanset din hudtype. Truth Juice Daily Cleanser, Ole Henriksen, 220 kr.

rudolphcare.jpg

No bullshit-cremen

Indimellem er det dejligt med ukomplicerede produkter, der holder, hvad de lover, og som gør det, de skal. Sådan er det med dagcremen fra Rudolph Care. Udover en kølende agurkeekstrakt og den vitaminholdige hybenekstrakt indeholder cremen også hyldeblomstekstrakt, der modvirker rødme og inflammation, og ingefærekstrakt, der effektivt reducerer frie radikaler. Moisture Delight, Rudolph Care, 395 kr.

øjencreme.jpg

Lad øjencremen matche din alder

Mange skønhedsprodukter i dag er lavet uden skelen til alder og køn. Men når det gælder de følsomme øjenomgivelser, kan det alligevel give god mening at kigge på dåbsattesten, når du vælger din creme. Er du i 20’erne eller 30’erne, så gå efter Multi-Active Yeux fra Clarins, der modvirker træthedstegn og hævelser. Har du brug for mere effektive anti-age-egenskaber, så kig efter ExtraFirming Yeux, der indeholder opstrammende havresukker og lysnende koffein. Multi-Active Yeux Instant Eye Reviver, Clarins, 330 kr.

superserum.jpg

Superserum

Indrømmet. Dette serum er dyrt, men det er til gengæld lige så drøjt, som det er virkningsfuldt. Plantekstrakter stimulerer energicentrerne i hudcellerne, og nedbrydningen af kollagen forebygges, mens ekstrakt fra passionsfrugt og passionsblomst blødgør og afstresser huden. Derudover er formlen beriget med hvedekimsolie, der stimulerer regenerering af hudcellerne samtidig med, at den virker som en antioxidant. Brug serummet om natten, og vågn op med en fastere og mere strålende hud. Anti-Aging Glow Serum, Tromborg, 740 kr.

natmaske.jpg

Natmaskemagi

Youth To The Peoples natmaske er beriget med maqui-bær og C-vitamin, der giver glød og lysner huden, så det overordnede indtryk bliver mere ensartet. Derudover bliver huden gennemfugtet, da den rige creme indeholder både squalane og hyaluronsyre. Superberry Hydrate+Glow Dream Mask, Youth To The People, 305 kr.

Læs også: Charlotte Torpegaard: "Det er ligesom at få en ansigtsbehandling dagligt"

Makeup

Din makeup kan kun blive så flot og ensartet, som din hud tillader. Og ingen maske af makeup vil gøre dig smukkere, end når du prøver at ligne den bedste version af dig selv. Glem teknikker som contouring og draping, og sats på det enkle og naturlige look, der kan tones op til fredagens fest og ned til tirsdagens morgenmøde. Med disse fem produkter kan du kreere en smuk hverdagsmakeup, der ser pæn ud, hver gang du lægger den.

glød.jpg

Tre veje til smuk glød

Den velouragtige formel i Hourglass’ unikke og populære pudder gør den let at påføre, så du ikke skal bekymre dig om hårde kanter, der får din makeup til at antage karakter af maskering. Trænger din hud til glød, efterlader denne pudder-palet din hud med et sundt udseende i kraft af en fin highlighter, lækker bronzer og yndig blush. Brug bronzeren under kindbenet og ved tindingerne, blushen trukket let op fra æblekinden og highlighteren på næseryg, amorbue, brynbenet og toppen af kindbenet. Ambient Lighting Palette i farven Ambient Edit, Hourglass, 510 kr.

tromborg_foundation.jpg

Usminket base

Tromborg er kendt for sin lette mineral- foundationpudder, der dækker pænt, udligner pigmentering og lader huden ånde i løbet af dagen, men samtidig fungerer som en beskyttende barriere for luftforurening. Den lægger sig jævnt og naturligt på huden – præcis som vi bedst kan lide det. Mineral Foundation, Tromborg, 360 kr.

øjenskygge.jpg

”No brainer”øjenskygge

Denne farvepalet er til dig, som vil have farver, der er smukke og fungerer fejlfrit sammen. Brug den lyse, matte på hele øjenlåget fra vippekant til brynet som base, den mellembrune, matte blendet pænt i globelinjen, en skinnende variant på øjenlåget og den mørkebrune, matte som liner langs vippekanten. Tartelette Tease Clay Palette, Tarte, 175 kr.

mascara.jpg

Sexede vipper

L’Oréal Paris excellerer, når det kommer til mascara. Du behøver ikke at betale i dyre domme for at få smukke øjenvipper, for en af de bedste mascaraer på markedet koster kun 100 kroner og kan ofte findes på tilbud. Paradise Extatic, L’Oréal Paris, 100 kr.

læber.jpg

Rene hits til læberne

Læbestift forsvinder af sig selv i løbet af en dag. Har du tænkt over hvorfor? Vi kysser, snakker og spiser. Det vil altså sige, at vi spiser noget af det læbeprodukt, vi tager på om morgenen og laver touch-ups på i løbet af dagen. Så vælg gerne en læbestift, pomade eller lipgloss baseret på naturlige, rene ingredienser. Jane Iredale forsyner dig med alt fra læbepomader med nydelige lyserøde toner til stærke røde læbestifter og pæne nude nuancer. Lip Drink SPF15 i farverne Pout og Flirt, 130 kr. pr. stk. Naturally Moist Lipstick i farven Gabby, 260 kr. Fra Jane Iredale.

Krop

Drømmer du også om en lækker glød og smidig hud? Hvis du allerede forkæler din krop med en daglig cykeltur, gåture i rask tempo, en anelse styrketræning og lidt yoga, er du godt på vej. Og sidste kærlige skub kan du give arme, ben, maveskind og kraveben med dette udvalg af skønhedsfavoritter.

body_oil.jpg

Guld og glimmer i hverdagen

Guldolie kan virke intimiderende, men bruger du den i afmålte doser, er der ingen fare for at gå ud ad døren som en diskodiva på en kedelig mandag. Tværtimod hjælper den glitrende olie træt og grå hud på vej mod lækker sommerglød. Hav den ved hånden året rundt, og vær gavmild om sommeren på al bar hud, men også om vinteren på hals og dekolleté. Deep Hydrating Glowing Body Oil, Laouta, 245 kr.

deodorant.jpg

Svedsikker favorit

Deodorant er et af de produkter, der bare skal virke pålideligt hver dag og holde huden tør og lugtfri. Lancômes alkoholfri roll-on bliver hevet frem gang på gang, fordi den gør, hvad den skal. Bocage Déodorant Roll-On, Lancôme, 185 kr.

solcreme.jpg

Wow-solcreme

I Danmark har vi desværre tit for vane at glemme solbeskyttelsen. Men måske kan du hjælpe hukommelsen på vej, hvis cremen er lækker nok? Solcremen fra Shiseido kan både bruges på krop og i ansigtet året rundt på hud, der er eksponeret. Urban Environment UV Protection Cream Plus SPF50, Shiseido, 350 kr.

negle.jpg

Velplejede, nydelige negle

Cnd’s lakker holder langt bedre end de fleste. Særligt deres topcoat forsegler perfekt, så lakken holder en hel uge. Dette to-i-én-produkt består både af topcoat og en klædelig lyserød/nude. Vinylux 2 in 1 i farven Negligee, Cnd, 149 kr.

sæbe.jpg

Mild sæbe til hverdag

Vi bruger sæbe på huden hver dag for at rense krop og hænder, men sæbe kan være hårdt og udtørrende. Vælg en, der mildt og skånsomt renser huden med naturlige ingredienser. Denne fra Juhldal har den dejligste duft af lavendel, bergamotte og rose. Flydende Natursæbe No1, Juhldal, 130 kr.

bodylotion.jpg

Babyblød hud

Ikke alle bodylotions gør et lige godt stykke arbejde med at trænge ind i huden og samtidig sikre, at tør hud efterlades fugtet. Men Beauté Pacifiques kropscreme har den perfekte lette tekstur, der skaber en god fugtbarriere uden at efterlade huden fedtet. Perfekt til tør hud efter bad – eller lige inden du går i seng. Enriched Moisturizing Body Lotion, Beauté Pacifique, 455 kr.

Læs også: Marie Lodberg: ”Min hud har ikke sovet i et år”

Hår 

Skal hver dag være en god hårdag, er løsningerne mere enkel, end man skulle tro. Reducer antallet af hårvaske, minimer brugen af hårtørrer, glatte- og krøllejern, brug stylingprodukter som en accessory til fest og ikke som en daglig nødvendighed, og sørg for at gennembørste hår og hovedbund et par gange om dagen. Følger du de råd, behøver du kun et minimum af produkter, som vil holde i lang tid.

mason_børste.jpg

Vidunderbørsten

Børster du håret morgen og aften med Mason Pearsons legendariske børste, behøver du ikke at bruge en hårkur, og du kan nøjes med at vaske håret en til to gange om ugen. Et dyrt engangskøb, men en investering, du aldrig fortryder. Junior BN2 Ruby, Mason Pearson, 1.145 kr.

hårkur.jpg

Effektiv kur på eget badeværelse

Har du sat dit hår på overarbejde med farvning, afblegning eller styling, så giv det en effektiv kur derhjemme, der reparerer hårstrået og forebygger fremtidige skader. Olaplex er en intensiv hårmaske til alle hårtyper, som hurtigt genopretter hårets naturligt sunde udseende og oprindelige tekstur. Hair Perfector No. 3, Olaplex, 230 kr. 

tørshampoo.jpg

Quickfix med tørshampoo

Det er ikke en god idé at bruge tørshampoo hver dag, men det kan være et godt quickfix, hvis du skal ud, og håret klasker eller fedter. Moroccan Oil har lavet en smart version i to nuancer til henholdsvis lyst og mørkt hår. Den indeholder fin risstivelse, der absorberer hårets overskydende fedt, produktrester og lugt. Derudover er formlen beriget med arganolie og uv-beskyttelse og indeholder violette undertoner, der eliminerer gule toner i håret, så håret fremstår med en flot, lys tone. Dry Shampoo, Light Tones, Moroccan Oil, 220 kr.

dede.jpg

Delikat rens og pleje

Har du fint, skrøbeligt eller porøst hår, så forbered dig på at få en ny livsledsager i badet. Davines’ Dede-shampoo og -balsam er baseret på milde, naturlige ingredienser, hvor nøgleingrediensen er rød sellerirod. Den er rig på mineralske salte og fugt, der nænsomt renser håret og efterlader det med ny næring og fugt. Dede Shampoo, 190 kr. og Dede Conditioner, 220 kr. Fra Davines.

spray.jpg

Styling gjort nemt

Dry Texturizing Spray er mange hårstylisters foretrukne hemmelige hjælper. Den giver både tekstur og volumen til dit hår uden at gøre det stift. Dry Texturizing Spray, Oribe, 330 kr.

Anbefalet til dig