Guldknapprisen 2023: Her er de nominerede brands
SPONSORERET indhold

Guldknapprisen 2023: Her er de nominerede brands

ALT for damernes designpris, Guldknappen, skal uddeles, og du kan være med til at afgøre, hvem af de nominerede prisen skal gå til og samtidig være med i lodtrækningen om lækre præmier, når du stemmer. Læs her, hvordan du gør.

Af: Redaktionen
07. aug. 2023 | Mode | ALT for damerne

De nominerede til ALT for damernes Guldknap-pris 2023 er: Planet Nusa, Graumann og Skall Studio.

Du afgiver din stemme længere nede i artiklen.

Hvorfor er de nomineret?

Planet Nusa

Planet Nusa leverer gang på gang sikre træningshits til kvinder i alle aldre. De har formået at skabe et stærkt fællesskab, hvor athleisurewear, træning og livsglæde forenes i ét. De taler ind i et univers, hvor træningstøj kombineres med hverdagsgarderoben, og hvor farver og små prints giver universet et legende touch.

Graumann

Graumann er nomineret til Guldknappen 2023 for deres underspillede og elegante designs, der klæder alle kvinder i alle aldre. De rammer plet i en tid, hvor danske kvinder elsker det klassiske look med få, men gennemtænkte detaljer. Det er styles, som du vil elske for evigt.

Skall Studio

Skall Studio er nomineret, fordi de designer enkle og tidløse hverdagsfavoritter. Søstrene bag brandet holder fast i de mere feminine silhuetter, som mikses med det mere klassiske og herreinspirerede univers. De designer styles, som kan bruges i mange år fremover, og som kan kombineres på kryds og tværs.

Anbefalet til dig