hår frisure
SPONSORERET indhold

Hollywoods smukkeste hår: 4 frisurer, du SELV kan lave

Lad dig inspirere af Hollywoods flotteste frisurer, når du selv skal i gang med børste, lak og krøllejern forud for sommerens fester, bryllupper og uformelle fejringer. Vi har samlet fire skønne looks, du sagtens kan kopiere derhjemme foran spejlet

Af: Sine Gerstenberg Foto: Getty Images & PR
18. jul. 2023 | Mode | ALT for damerne

1. Lækre fald a la Daisy Edgar-Jones

daisy-edgar-jones-frisure.jpg
Google gløder af søgninger på skuespiller Daisy Edgar-Jones’ flotte frisurer, og vi forstår hvorfor.

Hun vandt alles hjerter som Marianne i tv-serien ”Normal People”, men det var i rollen som Kya i ”Hvor flodkrebsen synger”, at Daisy Edgar-Jones fik sit store internationale gennembrud.

Det er dog ikke kun evnerne som skuespiller, hun er kendt for, men også sit helt ekstremt flotte hår. Der er mere end 4.440.000 hits, hvis man prøver at google hendes frisurer, men du kan også bare læse dig til hendes lækre look lige her.

Trin 1

For at få de fyldige fald og skødesløse lokker er det en god idé at starte med en volumenskum i håndklædetørt hår. Den giver hårstråene en øjeblikkeligt fortykkende og plumpende effekt og et fleksibelt hold.

Trin 2

Ifølge stjernefrisør Cim Mahony er det sværeste ved denne frisure at få de bløde bølger til at holde. Derfor anbefaler han, at man investerer i en Airwrap Multistyler fra Dyson, der har forskelligt tilbehør, der gør, at man kan skabe professionelle looks derhjemme. Start med at blæse med ”næbet” til lufttørring.

Når håret er 95 procent, tørt skifter du til en krøllebarrel, hvor håret suger sig selv rundt om løbet og blæser det til 100 procent tørt. Og her kommer det vigtige: Afslut med kold luft, og træk forsigtigt løbet ud af håret uden at bryde krøllen. Sæt herefter håret fast med en lille clips, og gentag tot for tot over hele hovedet. Afslut med at børste håret igennem med en god børste.

Trin 3

Afslut med en fugtgivende spray med pink himalayasalt, der giver tekstur og volumen, mens aloe vera giver fugt og får håret til at se sundt ud.aveda2.jpgInvati Advanced Thickening Foam, Aveda, 280 kr.

dyson.jpgAirwrap Multistyler Complete Long, Dyson, 4.490 kr.maisonpearson.jpgHårbørste, Mason Pearson, 1.495 kr.innersense2.jpgI Create Waves, Innersense, 230 kr.

2. Kort og cool, som Jamie Lee Curtis 

jamie-lee-curtis.jpgHvis der er én ting, man ikke kan sige om 64-årige Jamie Lee Curtis, så er det, at hun er kedelig. Hendes karriere er lige så alsidig, som hendes humør er højt, for hun har både spillet med i gysere, komedier og sci-fi-film, produceret film og skrevet børnebøger.

Frisuren har også ændret sig flere gange, men i dag er det hendes skarpe pixi-cut i de sølvgrå lokker, der er blevet hendes misundelsesværdige signatur.

Trin 1

Det særligt smukke ved dette look, er den sølvgrå farve. Undgå gule eller rødlige toner ved at vaske håret jævnlig i en plejende shampoo og balsam med kølige farvepigmenter.

Trin 2

Skab fylde fra hårets rødder med den effektive volumenpudder fra det franske mærke David Mallett.

Trin 3

Skab definition på pandehåret og et lidt tilfældigt lækkert look i resten af håret med den økologiske hårvoks fra Evo.

we-promise.jpgSilver Shampoo og Conditioner, Promise, 160 kr. pr stk.theshag-evo.jpgThe Shag Beach Paste, Evo, 220 kr.david-mallett.jpgVolume Powder, David Mallett, 295 kr.

3. Sofistikeret a la Margot Robbie

margot-robbie.jpg
Denne sommer kan Margot Robbie opleves i rollen som Barbie iklædt store mængder af pink, men på den røde løber dyrker hun det mere klassiske look med en tilhørende enkel frisure

Margot Robbie er blevet Hollywoods golden girl – hende som alle instruktører helst vil lege med. Hun er blevet castet som både Harley Quinn og Barbie, men på den røde løber er hun altid helt sig selv: sofistikeret og sexet iført yndlingsdesignere som Chanel og Alaïa. De vilde rober får en fin kontrast med afdæmpet makeup og enkle frisurer, du sagtens kan genskabe derhjemme.

Trin 1

For at få den perfekte party ponytail er det helt afgørende, at håret er velplejet. Så udover at dine spidser skal være studsede, er det også vigtigt, at du nærer det i ugerne op til din fest med en fugtgivende shampoo.

Trin 2

For at skabe den glatte midterskilning og undgå krus, så brug den hurtigt virkende Trijuven Smoothing Water, der giver håret glans, smidighed og samling.

Trin 3

Skab bløde bølger ved at tørre længderne med en hårtørrer og rundbørste. Saml hestehalen med en gennemsigtig elastik, sno en hårtot rundt om, og forsegl looket med hårlak.shampoo-balsam.jpg

Hinoki Shampoo og Conditioner, Le Labo, 250 kr. pr stk.

soothing-water.jpgTrijuven Smoothing Water, Glynt, 200 kr.

oribe2.jpgDry Texturizing Spray, Oribe, 340 kr.

haarboerste.jpgBarrel Brush, Björn Axén, 290 kr.

4. Glamourøs som Angela Bassett 

angela-bassett.jpgAngela Bassett er en af de skuespillere, der ikke bare ser knaldgodt ud, men som også formår at skabe stor indlevelse og empati, når hun skildrer skikkelser som Tina Turner i ”What’s Love Got To Do With It” eller Queen Ramonda i ”Black Panther: Wakanda Forever”.

Og selvom – eller måske netop fordi – superstjernen har passeret de 60 år, er hun fortsat en af Hollywoods allermest beundrede kvinder; både for sit talent og for sin stil. Hvis du vil genskabe hendes glamourøse og bouncy page, kræver det følgende steps.

Trin 1

Sørg for at dit hår er glansfuldt og gennemfugtet. Når du skal lave store krøller og fiksere dine egne, er det en god idé at vaske håret dagen inden og så gøre håret glansfuldt og gennemfugtet med en hårolie på dagen.

Trin 2

Giv dit hår masser af volumen og et fleksibelt hold i krøllerne med en volumenmousse, så krøllerne fremstår bløde og ”bouncy”.

Trin 3

Massér en klat stylingcreme ud i hænderne, glat overfladen af håret på toppen og definér krøllerne frem.

noto-body-and-hair.jpgRooted Oil, Noto, 450 kr.

we-promise2.jpgVolume Spray Mousse, Promise, 160 kr.

tromborg.jpgAroma Therapy Hair Styling Cream, Tromborg, 240 kr.

Anbefalet til dig