Anne Frølund

Foto: Anne Kring, PR

Hårbørste

”Jeg har i mange år tænkt, at en børste bare er en børste, men det var lige indtil jeg fandt denne”

Anne Frølund, 61, distributør af Jurlique og Själ i ­Danmark, vælger sine produkter med omhu. Hun ­dyrker primært den naturlige skønhedspleje og har fundet ud af, at en hårbørste ikke bare er en hårbørste.

1. Den uund­værlige serum

Min alder gør, at jeg er meget omhyggelig, når jeg vælger mine produkter. De skal kunne give den rette fugt og vigtigst af alt, skal jeg ­kunne se resultater. Serummet fra Jurlique er min favorit. Det har en himmelsk duft, og hvis ikke jeg har serummet med på ferie, kan det tydeligt ses på min hud.

Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum, Jurlique, 875 kr.

2. En frisk ­øjencreme

Jeg synes, at ­øjencremen fra Själ er unik. Dens sammensætning af krystaller får øjenomgivelserne til at se friske og velplejede ud, og man ­mærker straks, hvordan den trænger dybere ned i huden.

Orbe, Själ, 1.325 kr.

3. Blush med ­wow-effekt

Jeg er ikke den store makeup-pige, men det australske og veganske mærke Inika har nogle farver, som gør det muligt at bevare et naturligt look med en finish, som jeg ­rigtig godt kan lide. Blushen i farven Peachy Keen har virkelig en wow-effekt. Den er altid med i tasken.

Loose Mineral Blush, Peachy Keen, Inika, 240 kr.

4. Varmt look med rød lak

Jeg elsker farver, og lige i øjeblikket er jeg ­særligt glad for franske Kure Bazaars neglelak i farven Tea Rose, som er en dejlig og lidt anderledes rød farve. Den passer til min hånds glød og giver et dejligt varmt look.

Tea Rose, Kure Bazaar, 125 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg troede det var løgn, men dette produkt fungerer fantastisk godt”

5. Ikke bare en børste

Jeg har i mange år tænkt, at en børste bare er en børste. Men det var lige indtil, jeg blev introduceret for Mason Pearsons børster. Det er en fantastisk hårbørste, som stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, samtidig med den er blid og meget behagelig at børste håret med. Det er en fornøjelse.

Popular BN1, Mason Pearson hos Barnholdts.com, 1.195 kr.

6. Løfter håret

Tørshampooen fra Lernberger & Stafsing er god til mit "­badehættehår". Den er nem at bruge, hvis håret skal have et løft, eller hvis jeg gerne vil udsætte hårvasken med en dag.

Dryclean, Lernberger & Stafsing, 179 kr.

7. Min næste skønhedsin­vestering

Den lille, fine hovedpude fra Save My Face må jeg have en ny af. Den giver ­hovedet og nakken optimal ­støtte, når jeg sover, og den følger mig over alt – også i ­rejsekufferten. 

Lille hovedpude, La Petite, Save My Face, 620 kr.

LÆS OGSÅ: Sara Jin Smidt: Her er den bedste tørshampoo til mørkt hår

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald: “Dette beauty produkt kan nærmest bruges til ALT”

LÆS OGSÅ: Maria Steven: "Dette er uden tvivl den ultimativt bedste selvbruner, jeg har prøvet"

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed