Harry Styles  ved Grammy-uddelingen

Foto: Harry Styles' Instagram Harry Styles med fjerboa om halsen ved årets Grammy-uddeling.

Harry Styles overtager den røde løber – igen!

Harry Styles overraskede endnu engang med sit outfit, da han mødte op til Brit Awards 2021 iklædt et retrosuit fra Gucci med en tilhørende brun taske.

Harry Styles har været på forsiden af det amerikanske Vogue (som den første mand i 127 år) iført kjole, båret en fjerbboa om halsen flere gange (senest ved Grammy-uddelingen), og nu leger den 27-årige sangstjerne igen med feminine elementer i sit outfit.

LÆS OGSÅ: Det tog Billie Eilish seks minutter at nå 1 million likes på Instagram med denne Vogue-forside

Denne gang var det ved den engelske prisuddeling Brit Awards 2021, der hylder de største stjerner i musikbranchen som Tylor Swift og Dualipa, at Harry Styles løb med opmærksomheden qua sit outfit, men også da han vandt en pris for megahittet 'Watermelon Sugar'.

harry styles i gucci brit awards.jpg
Harry Styles i retrosuit fra Guccis nye Aria-kollektion ved årets Brit Awards. Foto: Getty Images.

Inden prisuddelingen blev han fanget på den røde løber iført et iøjnefaldende outfit, der bestod af et 70’er-inspireret retrosuit i brune og cremefarvede nuancer og med feminine snit fra Guccis nye Aria-kollektion, som blev vist på catwalken for en lille måneds tid siden.

Et outfit, som kun Harry Styles kan rocke; i gennemført Gucci fra top til tå og med en brun Gucci bamboo-taske i hånden, indtog han den røde løber. Som et moderne touch bar han lyse sneakers for at bryde med de brune toner.

For et par år tilbage agerede Harry Styles vært på Saturday Night Live. I forbindelse med showet poserede han bl.a. i en lyserød tutu og hvide strømpebukser.

Gender-blender

Gucci har netop lanceret en ny håndtaskekampagne under navnet 'Gucci Beloved', som hylder modehusets signaturtasker gennem tiden – og det er ikke en kampagne som alle andre.

Guccis kreative direktør Alessandro Michele har forsøgt at skabe modehusets egen version af et late night-talkshow, 'The Beloved Show', med ingen ringere end James Cordon i værtsrollen. I showet taler James Cordon med store stjerner som Serena Williams, Dakota Johnson, Sienna Miller og så selvfølgelig Harry Styles – alle iklædt Gucci og med deres yndlingstaske fra Gucci på armen. Harry Styles havde naturligvis valt den ikoniske Jackie 1961-taske, opkaldt efter the one and only Jackie O.

Og det er ikke første gang, at de iklæder mandlige modeller feminine beklædningsdele. Gucci har nemlig leget med gender-blender fænomenet de sidste par år, og deres seneste kollektion, Aria, der markeredede det italienske modehus' 100-års jubilæum, var ingen undtagelse. Her var kvindelige modeller iført suits og mændene klædt i smukke kjoler, der mere mindede om kunst end tøj.

Kollektionen fik ekstra meget opmærksomhed, da der op til showtime havde været summende rygter om, at den skulle være resultatet af et designsamarbejde med Balenciaga.

Det benægtede den kreative direktør Alessandro Michele, og derfor var det til stor begejstring for modeelskere verden over, da de første modeller kom spankulerende ned af catwalken iført gamle Balenciaga-klassikere samt det spanske modehus logoer mixet med Guccis egne styles.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil, Kendte, Hollywood og Tøj