Pernille Teisbæk

Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Her er den nye trend, der høster likes på Instagram

Selfies, salater og kendte, du har mødt. Vi har længe forsøgt at knække koden for, hvad der giver mange likes på Instagram. Nu er der nyt.

12 inspirerende instagram-profiler til dig, der elsker boligindretning

#Blessed og 24 andre udtryk, vi skal stoppe med på Instagram NU!

10 sjove Instagram-profiler, du skal følge

Ovenstående er blot nogle af de artikler, du igennem tiden har kunnet læse på ALT.dk. Og det er med god grund, for vi elsker – og kan bruge oceaner af tid på – Instagram.

LÆS OGSÅ: Denne hat skal du have, hvis du vil være modesmart – og er træt af at fryse

Én ting er den tid, vi bruger på at følge med hos vores favoritprofiler, stalker tidligere bekendte og får vores daglige dosis af de kendtes hverdag. Noget andet er den tid, vi bruger på at redigere billeder, skrive kladder til billedteksterne og ikke mindst tage et utal af netop billeder for at finde det helt rette. For selvom ingen af os har lyst til at indrømme det, så betyder de fandens synes godt om-tilkendegivelser altså noget.

Og nu viser det sig, at en ny trend, der både giver gode likes, er æstetisk og samtidigt viser en anden side af dig, har spredt sig på Instagram. Heldigt nok kræver den hverken dyre flyveture til Maldiverne, et abonnement på sushi eller Chanel-tasker. Det eneste, den kræver, er adgang til Google.

Instagram-profiler som Pernille Teisbæk, Camille Charriere, Sophia Roe, Alex Eagle og Josefine Haaning Jensen, der tilsammen har mere end 2,2 millioner følgere, er alle begyndt at poste flere og flere billeder af ikoniske såvel som forholdsvis ukendte arkitekters boliger og værker. Billeder, der ofte er grynede, men inspirationsrige, smukke og nedtonede i farverne, og derved passer godt ind hos de fleste Instagram-profiler.

Hvis du selv har mod på at kaste dig ud i trenden, er det bare at komme i gang på Google. Vi har samlet et par af vores favorit-arkitekter, så du kan komme godt fra start. Husk dog at være opmærksom på, om billederne er underlagt copyright og derfor ikke må bruges.

  1. Oscar Niemeyer
  2. Pierre Paulin
  3. Pierre Koenig
  4. Ludwig Mies van der Rohe
  5. Arthur Casas
Se, hvad vi ellers skriver om: Instagram, Sociale medier, Trends, Stil og Kvinder du skal kende